Februari 2017: fördelsedag, torparplaner och tropikerna

Tjingtjong! Nu fortsätter vi att dra av 2017-plåstret från huden med en redig tillbakablick. Låt oss kika på februari. En av de bästa månaderna om året om du frågar mig – för då fyller jag år!

Just den här februari började med en typiskt bra hårdag – och ljus! Längtar tills det där vinterljuset letar sig in i vardagen.

I början av säsongen kryllar det alltid av pressvisningar, så jag sprang runt halva stan för att titta på vårens nyheter. Ville glida ner i det här badkaret hos Granit.

Jag hittade manualen till min hjärna och bloggade om den. Gav den till John innan vi blev ihop så han skulle förstå hur jag funkar.

 

Den 4 februari fyllde jag år och det firades med lunch på Färgfabriken!

Det bästa med de där tragglande vintermånaderna är att det finns tid att planera och drömma om sommar. På sommaren har en ju fullt upp med att leva, men februari är en typiskt bra månad för drömmar. Mina drömmar gick åt till att planera trädgårdslandet på torpet. Det blev inte riktigt så här till slut, men en bit på vägen i alla fall. 

Gick loss på ekologiska fröer! Mina bästa frököp så här med facit i hand måste ju ändå varit busktomaten, huvudsallat och sommarsqushen. Som vi skördade!

Hängde med de här tokfransarna. 

Och Bodil fick träffa duon bakom Mrs Mighetto.  

Det såg ut så här i vårt sovrum.

Eftersom jag var föräldraledig på 50% och utan kontor, så jobbade jag hemifrån varannan dag. Ett kontor i sängen förevigat!

Gled runt i min födelsedagsmorgonrock som jag fått av John. 

Titt som tätt smet jag i väg till tropikerna, aka Edvard Andersons växthus i Bergianska.

Det här är tydligen min vinteruniform, för jag hittade exakt en likadan bild på mig själv fast för två år sedan. Februari kräva ränder som det gamla ordspråket säger …

Bloggade om barnböcker och favoriter. Nu när barnen har lite mer … preferenser … kanske jag ska göra ett nytt inlägg på tema barnböcker. Finns ju så mycket bra!

Och så gjorde jag inspo-plock med barnkläder. Kan inte titta mig mätt även om det gått ett år. Älskar de här färgkombinationerna, nyanserna och snitten!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej Emma och god fortsättning på det nya året!
    Jag bara älskar din manual till din hjärna, såå roligt! Stor igenkänning också då jag själv har en något av en hsp-hjärna och tänker att jag med skulle vilja ge en till min nyblivna man. Om du känner för det, skulle du vilja visa lite mer vad som står i den? Jag tycker så mycket om när bloggare visar humor och vågar vara personliga. Tack för fin och läsvärd sida!
    Vänligen Ida

Kommentera

Stäng meny