Februari 2016: Gravidmage, tropiker, recept och DIY

Det bästa med ett nytt år måste ju ändå vara att titta tillbaka och se att tusen miljoner saker har hänt på de där 365 dagarna. I februari 2016 låg Bodil i magen och jag sportade 40-talsklänning, platinablont hår och axellångt hår (saknar, måste boka frisörtids omedelbums).

Jag fyndade mängder av saker på loppis och secondhand, till exempel den här vasen.

Och den här köpte jag från Koffertmannen. Inte visste jag att den skulle få bo i mitt alldeles egna torp några månader senare …

Den 4 februari fyllde jag 33 bast. Luriga John hade fixat barnvakt och rövade bort mig på middag på Delikatessen på Söder. Han ger alltid så HIMLA bra presenter den där John. 

Det var svinkallt i Stockholm så vi drog till tropikerna vid Bergianska tillsammans med Linda, David och Chaplin.

Varje vecka lade jag upp ett recept på bloggen. Gillade ni? I höst har jag mest av allt bara försök överleva alla sjukdomar som härjat, så det har inte blivit så mycket annat än pasta, pasta, pasta och potatis. Men jag har stora (friska) förhoppningar på våren.

Koffertmannen öppnade upp i Midsommarkransen och jag som älskar koffertar hängde givetvis på låset. Måste gå dit någon dag snart. Jag vill uppdatera koffertbeståndet!

Inhandlade söta böcker till barnrummet. 

Åt mängder av semlor gjorde jag ju också. 

Och svängde förbi modeveckan. 

Klädde mobilen i Rifle-blom!

Och tyckte vissna blommor var det finaste som fanns.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ja mer recept vore kul! 🙂

  2. Du skriver så fint om dina minnen, men måste få fråga om du gör något mer med dina bilder eller texter, ex fotoböcker, fotoalbum? kram

Kommentera

Stäng meny