Febern släpper och jag längtar ut

 

prickig klänning vintagefabriken by emmas vintage

Efter tre och en halv feberdagar till sängs, med “Game of Thrones”-maraton och hembakta bullar från grannen Stina, är jag nu på fötter. Förvisso hostig, snorig och med lite lätt huvudvärk. Men på benen. Samtidigt som jag har legat där i sängen har det varit något sorts sommarcrescendo i Stockholm. Genom mitt sovrumsfönster har nattliga sensommarrop och glatt picknickskrammel trängt genom feberdimman. En loppis hostade upp sig på gatan och nog hade de utomhusbio i parken där jag bor också.
Nu ska jag bara vila lite, såsa runt i yllekofta fast det troligen är alldeles för varmt, sedan ska jag banne mig också ut och fånga det sista av sommaren. Kanske att jag hinner inviga den nya picknickväskan som John köpte på en Gotlands-loppis? Det vore något det. Eller grilla en sista gång. Helst ta ett dopp (även om jag inser att det är rent idioti med denna hosta).
När sommaren är slut vill jag åka till Värmland och plocka svamp.
Men först … Vila. Min största utmaning här i livet.

Prickig klänning från Vintagefabriken och blå kofta från Stockholms stadsmission.

Translation!
After three and a half days of fever, with “Game of Thrones”-marathon and homemade buns from my neighbor Stina, I am now back on my feet. Certainly troubled with a cough snotty, and with some slight headache. But on my feet. While I have been lying there in bed, there has been some kind sommarcrescendo in Stockholm. Through my bedroom window has nightly sounds of summer partying and happily picnic rattling penetrated through the fog fever. A flea market opened up on the street and a open-air cinema was placed in the park where I live too.
Now I’ll just get some rest, dawdle around in woolen jacket though it probably is too hot, then I darn well out and catch the last of the summer. Maybe I have time to inaugurate the new picnic bag that John bought at a flea market at Gotland? That would be something! Or barbecue one last time. Ideally, take a dip (although I realize it is pure idiocy with this cough I’m having).
When summer is over, I want to go to Värmland and pick mushrooms.
But first … Rest. My biggest challenge in life.

Dotted dress from Vintagefabriken and blue cardigan from Stockholms stadsmission.

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Hej!
  Ville fråga om en lite random sak: jag undrar var du har köpt konsolerna + hyllan som syns ovanför din sänggavel här: http://www.emmasundh.com/hemma-hos-mig/ ? Så fint, vill göra likadant men hittar bara fula konsoler.
  Tacksam för svar,
  tacktack!

  1. Hej Susanne! Om jag inte minns fel så kommer konsollerna från Bauhaus. Jag är nästan säker på det. Kram emma

   1. Tusen tack för svar!

 2. Den där koftan ser ju helt supermysig ut 🙂

Kommentera

Stäng meny