Favoritklänningen på! Nu blir’e fest!

emmas vintage

Min favoritklänning är på! Nu ska det nämligen bli 1-årsfest på Vintagefabriken. Bara skor som fattas, och ett par strumpbyxor, sedan är jag redo to rock! Det ska drickas rosévin och skålas kan jag lova.
Klänningen kommer från Beyond retro.  När den hängde där hade den kardborreband i ryggen (värsta Chippendale-stylen) som någon säkert hade satt dit i panik. Jag har har satt dit en dragkedja och nu sitter den som stulen som Vanheden i Jönssonligan skulle ha sagt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Sicken söt klänning och grattis på “ettårsdagen”!

  2. Vad roligt! Älskar din blogg och allt du gör! Om du är intresserad av att baka naturligt glutenfritt så får du gärna gå in på min blogg och kolla. Det skulle göra mig så glad 🙂

  3. Hejsan Emma! Grattis på ettårs dagen: verkligen imponerande vad ni har lyckats bygga upp på så kort tid. Dels ville jag säga det, och dels har jag ne liten fråga/förfrågning. Jag bor för närvarande i Nederländerna: en av de regnigaste länderna i Europa och har således problem med att hålla ens en den simplaste vintagefrisyren i schack. Jag undrade (eftersom jag har läst att du cyklar mycket) hur du gör för att hålla håret fint i ur och skur? Skulle vara jätteuppskattat med lite tips!

  4. Jag tycker verkligen om klänningen, det är en rosa karamell. Jag köpte en liknande secondhand på http://citiboard.se/ , och jag är jättenöjd. Grattis på ettårsdagen!

Kommentera

Stäng meny