Fajten mot torr hy

i samarbete med L300 img_5420

För ungefär en månad sedan berättade jag om min torra, torra hy som då och då attackeras av finnar och plitor. Som en lite extra chilikrydda på vardagen daterades min stackars hy till 41 år, trots att mitt pass säger att jag är 33 år.
För att råda bot på all världens hudproblem testade jag L300:s nya serie Ultra Sensitive som är framtagen för sådana som just mig.

Jag och L300 hade en tuff start kan vi säga. Precis när jag skulle hova in den där smashing huden så fick jag höstblåsor, påföljt av feber, megaförkylning och därefter kom ett väderomslag med hundrasju centimeter snö. Lägg på den fysiska utmaning det är att ratta två (halvsjuka) barn under två år i en dubbelvagn i 50 centimeter oskottad stadsdel. Från förskola, till tunnelbana, till Coop och så tillbaka igen. Och så tre trappor utan hiss med overall-glidande barn längs med min kropp.
Det känns lite som att L300 har fått följa med mig till Mount Everest och manglats genom två jäkligt tajta klippblock i Grand Canyon. Lite så.
Men nu är vi ute på andra sidan och det är dags att skriva lite resedagbok.
Ansiktskrämen har fungerat superbt under denna prövande testmånad, men jag längtar tillbaka till L300:s rengörningsmjölk ur den rosa serien eftersom den var som len grädde mot min torra hud. Ultra sensivite-rengöringen var dock mer effektiv på att ta bort makeup.
Och så till det avgörande resultatet.

img_5423
För ett halvår sedan fick jag ju min hud daterad till 41 år och sedan dess har jag endast använt L300:s produkter. Så av ren och skär nyfikenhet kvistade jag i väg för att göra samma test igen. Och tadaa! Min huds ålder har stagnerat med ett par år och matchar mer min egentliga ålder.

img_5414Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Gillar dig jättemycket och måste bara säga att du är galet fin utan smink. Varför visar du dig inte oftare från denna sida? Så naturligt vacker (du är fin med smink också förstås).

    1. Åh, Ida! Tack för din kommentar. Det är väl som alltid, en har fått någon kommentar för hundra år sedan som ekar långt bak i huvudet. Numera är jag van att se mig själv med fet eyeliner och känner mig naken utan. Men efter ditt pepp så kanske jag ska ändra på vanorna en aning. Kram emma

Kommentera

Stäng meny