Ett världsbra tips: Långa sammetsgardiner till budgetpris

img_1465

Älskar du liksom jag sammetsgardiner, men har för högt till tak för standardgardinerna? Då kommer här ett världsbra tips!
Jag hittade färdigsydda, långa (3 meter) sammetsgardiner från Jotex i massor av olika nyanser!
Nu har jag gått banans och köpt nya gardiner och draperier till både lägenheten och torpet, bland annat ljusgrå draperier att ha för ytterdörren på torpet (för att hålla värmen) och gardiner i ljus vinröd (magisk nyans) till sovrummet. Och där finns även EXAKT den petrolgröna nyansen som vi har i barnrummet.
Tips, tips, tips!

Bilder på resultatet kommer inom kort.
Puss!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Oh! Tusen tack för detta tips, har verkligen letat efter sammetsgardiner till vårt nya blivande hem, 260 i takhöjd har vi och dom flesta gardiner jag hittat är bara 240/250…Man vill ju att dom breder ut sig lite sådär efter golvet, böljande liksom^^

  1. Exakt, håller helt med!

 2. Åh, vad fina färger det fanns. Buteljgrön var min favorit. Har du någon koll på hur de är ur giftsynpunkt? Har hört att just gardiner ofta innehåller mycket dåligheter.. 🙁

  1. Hej! Jag vet faktiskt inte, men jag ska försöka kolla upp. Återkommer! varma hälsningar
   emma

  2. Hello! Nu har jag kollat med Jotex. Här kommer svar: Vi samarbetar med Better Cotton Initiative, ”BCI” för att förbättra bomullsodlingen i hela världen. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, till exempel genom effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning. BCI tillför också förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullsbönderna. Från 2017 kommer ALLA våra inköp inom textil vara BCI-certifierade.
   Vi på Jotex älskar textil och vi kommer bidra efter bästa förmåga för att textilproduktionen i världen ska bli mer hållbar och rättvis. Om en gardin kan vara en del av att förbättra världen, så är det en gardin du hittar på Jotex.

 3. Mäh, perfekt ju! Risken finns att jag också kommer gå bananas!

 4. Åh lägg ut bilder på resultatet!! Jag ska precis klicka hem gardiner men skulle vilja se bättre bilder på färgerna än vad man ser på Jotex sida. Är framförallt sugen på grått. Så härliga bilder på din blogg!

 5. Oh vad fint! Får jag fråga om färgen på sammetsgardinen heter petrol eller turkos? Vill helst slippa returnera utan vill få upp dem bums 🙂

  1. Hej Victoria! Just dessa på bilden är inte från Jotex, men när jag var i deras showroom hade de EXAKT samma nyans, nämligen turkos.
   Så kör i vind!
   Varma hälsningar
   emma

  2. Det är turkos!

 6. Hej Emma,
  Jag jobbar med social media på Jotex. Jag undrar om vi skulle kunna få använda din bild på vår Facebook och Instagram? Vi taggar dig såklart!

  Hälsningar Malin

 7. Uppskattar verkligen tipset som jag hittade av en slump!!

 8. Åh vilket bra tips. Har verkligen letat efter långa gardiner. Dessa var ju magnifika. Även tack för en superb blogg och grattis till lilla bebisen. Så kul att få läsa hur ni dribblar fl och jobb från början. Viktigt! /En annan trött tvåbarnsmamma som just börjat jobba

  1. Åh, tack! Och heja dig!

Kommentera

Stäng meny