Gigantic snowflakes and a tiny little hat

emma sundh vinter

Så här såg det ut i morse när jag traskade ut i Midsommarkransen. Snöflingor stora som tennisbollar singlade ner från himlen i en rasande takt. Det är när sådana här små snöoväder drar in som man uppskattar hattar med brätte. Denna hatt är visserligen nyproducerad (från H&M faktiskt), men modellen är gammal som gatan.

Till min lilla hatt bär jag en fuskpälskrage från Rules by Mary och min nyfyndade kappa från secondhandbutiken Gengåvan i Karlstad. En blandning mellan nytt och gammalt. Och då syftar jag inte på mig själv.
tellus bio midsommarkransen

Tellus bio i Midsommarkransen – finaste biografen i stan!

Snowflakes big as tennis balls falling from the sky in Midsommarkransen today. Days like that you appreciate hats with brim. This particular hat is new (from H&M), but the model is old.
To my lovely little hat I wear a faux fur collar from Rules by Mary and a coat that I bought at a secondhand store a few weeks ago.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Du er fin, og de store snøflakene kler deg! God tirsdagskveld!

  2. Du är ju så himlans tjusig så jag vet inte vad.

    Jag tänkte på en grej. Till din video med rosettfrisyren hade du så fin musik och jag skulle vilja hitta mer liknande musik. Skulle inte du kunna tipsa om “vintagemusik” som du tycker om? Det är så fint att göra mörka vintervardagen lite ljusare med sådan musik.

    1. Absolut! Kommer så småningom här på bloggen.

  3. Jag älskar när det faller stora fina snöflingor!

    1. Jag med. ♥

Kommentera

Stäng meny