Ett rosa sovrum, tack!

emmasundh.com i samarbete med Beckers färg

 

Åh, nu kommer ett inlägg som jag lääääängtat efter att skriva och börja gnaga på.
Mitt i rungande semestersommar, när vi mellanlandade i Stockholm ett par dagar, drog jag nämligen fram penslar, färgburkar och skyddspapp i lägenheten. Ni som kikade in här i bloggen och på Instagram fick en liten titt på provmålade streck på sovrumsväggen och hjälpte mig att välja nyans. Tack!
Men vad hände med alla streck och färgburkar? Blev det något måla av?
Det kan du slå ihop dina piffiga skinkor på att det blev! Sovrum och kök fick ny kulört.

Pö om pö under hösten kommer jag visa förändringen i massor av bilder – och på film (!). Jag hoppas du är lika peppade som jag!

Imorgon tänkte jag visa vilken nyans det blev i sovrummet (till slut).
Kika in då!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Kan tipsa om tvättnötter! Så coolt, inget tvättmedel behövs. Nu har jag bara testat någon enstaka gång hemma hos en kompis och det funkade fint.

  2. Åååh spännande! Drömmer också om ett rosa sovrum! Nu kommer en riktig viktigpetter-kommentar om en grej jag hakat upp mig på – heter det inte ‘kulör’ när man syftar på substantiv, men ‘kulört’ om adjektiv, om en ska vara ordbokspetig? Typ “vi valde en ny kulör till väggen” men “det hängde kulörta lyktor i trädet”? Håller dock med om att “kulört” är ett sjukt roligt ord att säga. Önskar en hade användning för det ordet oftare 😀

    1. Hahaha, det ÄR ju så flott att säga kulört, inte sant?
      Kram emma

Kommentera

Stäng meny