Ett nytt kapitel av mitt liv

emmas vintage blond

 

Det har hänt mycket det senaste året. Jag har flyttat till Midsommarkransen, gjort en bok, bytt jobb, flyttat min blogg emmas vintage till en ny portal och skissat på en rad nya bokidéer.

Nu är det dags för ännu ett nytt kapitel. Jag har valt att säga upp mig från mitt jobb på Leilas förlag Walter & Books. Det blev en kort visit, men det känns ändå som ett helt rätt beslut. Anledningen till att jag slutar är att jobbet med boken och alla mina sidoprojekt just nu tar alldeles för mycket tid. Jag har ju jobbat dygnet runt i ett halvår, med ett vanligt jobb på dagarna och med bok och andra projekt (exempelvis denna blogg) på kvällar och nätter. Men nu är det dags att sakta ner aningens, ta hand om mig själv, bloggen emmas vintage och nörda in i mina projekt.

Jag kom till en punkt där jag kände att jag var tvungen att välja en väg: Antingen ge järnet på mitt dagjobb, eller satsa helhjärtat på boken, bloggen och alla sidoprojekt. Hjärtat fick välja och jag valde mig själv.

Bloggen hittar du från och med nu på min egen portal emmasundh.com, arbetet med boken är på sluttampen och efter det ska ge mig in helhjärtat i mitt nya yrke som frilansjournalist/webbredaktör. Du kan från och med nu kalla mig Lansen (frilansen), för det är vad mina vänner Erik och Max numera kallar mig.

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Lycka till med frilansandet, kommer gå toppen! hejjahejja! Kramar / Headline Honey

  2. Emma: du är så bra och modig. Lycka till med allt allt!

  3. Oj så spännande, inspirerande och modigt! Snälla berätta mer – hur vågade du ta det där sista steget? Så underbart att höra att du valde dig själv!

  4. Nu är du ju Lansen från kransen! Måste passa på att säga att din blogg är en storfavorit och det är alltid så himla trevligt att kika in på den. Man får liksom alltid ett leende på läpparna och massvis av inspiration av dina texter och bilder. Tack för att vi får ta del av din värld!

Kommentera

Stäng meny