Ett köksfönster fullt av prunk

Vad en behöver när det varit snöstorm i Stockholm, en gått i piskande snöregn med skrikande trotsbarn, en fått punka på barnvagnen (och behövt bära den (med barn i!) en kilometer, fastnat i rulltrappan pga det går inte att styra en barnvagn med punka och när en kommer hem och inser att en blöja läckt och en skriker ut “MITT LIV ÄR SÅ GEGGIGT JUST NU? Vad en behöver då?
Bara en liten kik i köksfönstret ba.
Där vajar prunket.
Fikonträdet frodas, chiliplantan (som jag fick av Ida-Maria för två år sedan (TACK!) skjuter skott, pioner (PIONER!) står i en vas och det liksom flyter ut oregano ur en trälåda.
Ja, då känns det aningen bättre.

Så. Hur har er tisdag varit?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Tisdagen var både himmel och helvete. IVF:andet går dåligt och jag är trött och sliten av alla himla hormoner, och idag blev jag än en gång stångad i mina inre organ av ultraljudspinnen för att konstatera att min kropp endast hade lust att tillverka två (TVÅ!!) ägg. Tjohej. Avslutade dagen med att spela folkmusik i fyra timmar med mina spelkompisar, och vi spelade så jävla bra och det gick lätt att andas. Det är det som är så bra med tisdagar – jag vet att de alltid avslutas på bästa sätt!

    1. Åh, vilket skit, men ändå fin avslutning <3

  2. Åh gudars… *skrattar av igenkänning* – aldrig har behovet av de vackra tingen i livet väl varit större än just i småbarnsåren!

  3. Åh, vilken jäkla dag du hade! Tänk vad växter kan muntra upp en va! Växter och musik – utan dem skulle jag gå av!

  4. Åh så himla fint att komma hem till efter allt det. <3

Kommentera

Stäng meny