Ett hörn av min nya lägenhet

lägenhet sekelskifte lampa fåtölj rotting Ikea kakelugn

Trött god morgon från Midsommarkransen!
Majken vaknade 04:50 imorse, spatserade upp och in till mig (John är på konferens). Jag förslog att hon skulle hoppa upp till mig och att vi kunde somna om, men då kom hon på den briljanta idén att hon ville gosa med Bodil. Innan jag hunnit kastat av mig täcket var hon inne i barnrummet igen för att utbrista “Bodil, det är dags att vakna nu”.
Och Bodil är inte den som bangar på att gå upp precis. Pöh.

Gjorde ett par misslyckade försök att söva om dem, men det bara gick inte. Så nu sitter jag vid köksbordet, hinkar i mig kaffe, varvar jobb med att fundera ut var alla tavlor ska sitta.
Ett stycke tavla har i alla fall hittat hem. Världens finaste bioplansch från Tellus bio får hänga vid kakelugnen i vardagsrummet, över rottingfåtöljen. Testa för övrigt det här William Morris-tyget på dynan. Vad tycks?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Jag är i polerad över hur fort du/ ni fått lägenheten att se inbodd och hemtrevlig ut! Tycker det tar evigheter efter en flytt innan man får ordning på piff och fram fina grejer osv.. förstår att du väljer att visa vissa utvalda hörn och misstänker att ni ännu har kvar kartonger i andra hörn.. men ändå!

  Ser hur som helst väldigt fint ut:)

  1. Imponerad!.. dumma autocorrect!

   1. Hahaha!

  2. OM vi har! Om vi säger så här: Jag har fokuserat på vardagsrummet och barnrummet. Vårt sovrum? KAOS!

 2. Stiligt! Ska bli kul att få se slutresultatet. Är imponerad över att du ens hinner blogga med flyttkartongskaos och barnhärj

  1. Jag måste säga att flytten ändå gått förvånansvärt smärtfritt. Vi ska ju inte göra några stora renoveringar eller sådant, så det är mest småfixande.

 3. den där fåtöljen är ju så fruktansvärt fin (och ja, jättefint med det nya tyget) men är den SKÖN? det är ju såklart individuellt, men jag har för mig att jag tycker att ryggen liksom är för kort. eller nåt. vad tycker ni? sitter ni mycket i den?

Kommentera

Stäng meny