Ett foto i timmen (plus en film)

I fredags jobbade jag hemifrån och passade på att ta ett foto i timmen.
Följ med på fredag!

07.00. Började jobba. Från mitt sängkontor. Kidsen lekte inne i barnrummet medan jag började planera, skissa upp dagen och svara på alla mejl i inboxen.
Det bubblar av mejl mest hela tiden så jag försöker att ha högst 10 olästa mejl i inboxen. Minst en gång per dag måste jag nolla antal mejl. Skön tvångstanke ba.

Ett stycke kontor.

08.00. Majken kom in till mitt sängkontor och började gestikulera vilt. Hon hade fått syn på något i fönstret. Vi kikade efter vad det var. Det visade sig att Pippi hade flyttat in i huset mitt emot.

09.00. John gick med Majken till förskolan, tog en promenad med sovande Bodil och jag kokade en ny batch med kaffe. Slurp!

10.00. Tog en paus i jobbade och räddade det sista av en gammal blomsterbukett genom att sätta ensamma klematiskvistar i små glas. 

11.00. Gick forfarande runt i morgonrock och nattlinne.

12.00. John kom hem med de här ögonen (med tillhörande kropp). Så åt vi lunch tillsammans, Det blev omelett!

13.00. Efter mat, jobb och lite fix drack vi kaffe och ät världens godaste choklad. På riktigt! Den där coffee-varianten var to die for. Ekologisk också.

14.00. Skrev reportage och tog en paus för att kika på Bodil som inne i barnrummet gjorde en första ansats mot att börja krypa. 

15.00 knackade det på dörren. Och de här fem semlorna stod på ett fat. Från vem? Jo, så här är det: En av mina grannar driver bageri så titt som tätt får vi bröd och bakverk. Lyx va?

16.00 gick jag för att handla, hämta paket på posten och så passade jag på att smita in hos Bodil vintage. Köpte med mig ett par begagnade Whyred-jeans med hög midja. Winn!

17.00. Mötte upp John och kidsen i lekparken. Bodil testar beach 2017 här. Ej imponerad. 

18:00. Åt middag med familjen. Pasta pesto – Majkens favorit!

19.00. Det här härjet. Efter läggning tittade jag och John på film och tjoff så försvann timmarna och jag glömde helt bort allt vad kamera är.
Fredag övergick i helg och den ska jag berätta mer om senare.
Kram!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Alltså, vilken härlig dag och familj! Vardagsglimtar de luxe! ❤ Det behöver inte vara mer komplicerat än en dans på köksgolvet.

  1. Exakt! Det är det bästa!

 2. Dina guldklimpar alltså!!! Mina klimpar är fina men dina är inte lång efter :-)!!!

  En helt annan fråga: Jag försöker mig på att göra en klassisk 40-tals frisyr där man rullar håret från sidorna och nacken upp i en ihoprullad banan i nacken (om du förstår vilken jag menar…). Den blir dock så tunn och smal på mig som ahr typiskt skandinaviskt hår och jag undrar om du har några tips på hur man fyller ut den? Har du tjockt hår? Har funderat på att använda en bandana som jag sett många göra (som man sedan viker in håret runt) men är rädd att bandanan/bandet åker upp så man ser ut som Björn Borg eller någon med en mycket märklig Lucia-krona…Hjälp!

 3. Jag älskar ett foto i timmen. De är så roligt att få följa med andra under deras dag. Se vad andra hittar på. Borde göra en egen snart. Kram och trevlig helg

  1. Åh, vad roligt att du tycker det. Älskar feedback! Ska försöka göra fler sådana här inlägg då =)
   Kram emma

 4. Åh vilket mysigt inlägg om vad som verkade som en väldigt mysig dag !

 5. Alltså filmen! Ljuvlig!!! Alldeles underbar, blir tårögd!

 6. Så fin tapet med passionsblomma. Var är den köpt?

 7. Älskar din morgonrock! Varifrån?

Kommentera

Stäng meny