Ett favorithörn av min lägenhet.

Nu har vi bott i nya lägenheten i ungefär nio månader, och det är som att allt börjar falla på plats. Jag har hittat mina favorithörn och tweekar till någon grej titt som tätt. Som den här gamla mattan som har fått flytta upp från källaren. Jag vet inte om ni minns den, men vi hade den i förra lägenheten för en massa år sedan och vi hade egentligen tänkt att sälja den. Men det är något visst med att ha matta på vintern tycker jag.

Det här är för övrigt dagens kontor, i ett av mina favorithörn. Under en franskt tidningsblad, Dardel och ett loppisfyndet notblad.

Jag älskar att sitta i soffan – min drömsoffa som en läsare hittade åt mig <3 – med laptopen i knät och slänga upp benen på det där lite mindre bordet.
När det är bitit ute tänder jag i kakelugnen bredvid.

Och det här! Bordslampa, gone vägglampa!

Det kanske inte är så värst ergonomiskt, men jag gillar det. Och jag har börjat omfamna en sak som jag tidigare motarbetat: min hemmaråtta-gen.
Jag är en social katt, älskar fest, fölk. Men min inneboende, introverta hemmaråtta, som jag motarbetat i hela mitt liv, får svängrum här.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny