Erbjudande: Pyssel-tips och fransk lyx från L’Occitane

emmasundh.com i samarbete med Allt i hemmet 

Åh, den här hösten alltså. Ser så mycket fram emot att fixa, måla, inreda och pyssla loss. Förändra, piffa, återbruka och trolla med gamla grejer. Sådant som jag älskar mest.
Jag har tusen DIY-projekt som ligger och pyr i hjärnan, poppar och vill ut. Lyxigt nog får jag ju göra allt det där på min arbetstid (jag har så många DIY-jobb inplanerat, wiii) och i september ska jag pipa i väg till torpet för att styla ett stort, inspirerande jobb för tidningen Allt i hemmet – med mänger av inredning, pysseltips och hållbara knep.

Passande nog har jag just nu ett samarbete med Allt i hemmet, så ni läsare kan få mina pysseltips, härlig inredning och smarta DIY rakt ner i brevlådan.
Kolla in detta liksom –> 6 nummer av Allt i hemmet plus fina, våfflade handdukar i puderrosa (mitt bästa), lyxig lukta-gott-tvål och handkräm från franska L’Occitane. Hela kalaset får du för ynka 199 kronor plus porto (totalt värde 838 kr).


Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Det är verkligen mysigt att boa in sig när hösten kommer. Jag har beställt nya mattor och lakan mm. Det uppstår ett behov av det när det blir kallare ute och tiden spenderas mer inom husets väggar.

  2. Detta samarbete gillade jag, vilket fint erbjudande! Prenumererar aldrig på tidningar nu i vuxen ålder, förutom när jag var hemma med första barnet. Då var det så mysigt att bläddra i något bra medan mini sov. Nu kommer snart nästa så nu fick jag en passade tidning inför det ju. Tycker produkterna ser finfina ut med, eventuellt slår jag två flugor i en smäll och har fixat julklapp till mamma på köpet. 😀 Tack!

    1. Åh, vad roligt att du gillade <3

Kommentera

Stäng meny