En vecka av hårrufs, pockets & vårskor

GÅVOR-NYIMG_1478

Pjuuu. Har precis haft 1-årskalas för Majken. Vi skulle egentligen ha haft kalaset i lördags, men fick skjuta på det en dag för jag blev dålig (hade haft feber på natten, gick opp, bakade en tårta och trodde att jag var superwomen ett tag).
Innan jag dimper ner i russinfylld säng strösslad med barnkalas-leftovers, så tänkte jag göra en recap på förra veckan.

Veckan började med hårrufs. Denna bilden är gaaaanska så ironisk … så här i efterhand. Minns ni att jag frågade om någon av er hade haft klåda i hårbotten vid gravidet? Jag har hört SÅ många som har det. Typisk gravidpryl verkar det som. Min klåda berodde emellertid på något annat. LÖSS (tack du läsare som påminde mig att det kanske kunde vara detta)!!
Pöh! Jag måste ha lekt lite för intensivt med något kid på öppna förskolan för jag tycks vara den enda i familjen som förärat dessa små djur (yaki) med ett litet bed & breakfast.
Nåväl, nu är de borta (men INTE på bilden). IMG_0634

Laddade nattduksbordet med gråtiga pirrpockets (inte porrpockets som autokorrekten ville få det till) och grät ner en säng. IMG_1232

Åt frukost med John och MajkenAB Café vid Telefonplan. Mumsigt värre!IMG_1325

Hängde i vårsolen och stapplade runt med Majken vid Telefonplan (en vecka senare kan hon GÅ!)IMG_1345

Fikade på Koloni med Per, John, Max och Erik (bland andra). IMG_1348

Per, John och Majken tittar på Youtube-klipp.

IMG_1351

Mina två bästa dränktes i solljus. IMG_1374

Och Majken kämpade på. Ville bara gå, gå och gå. IMG_1318

En dag blev det finfrukost hemma, eftersom Fazer hade skickat ett bud med sitt nya lantbröd med rotfrukter plus recept. Så jag rostade lantbröd, hade på avokado, rädisor, en kryddpesto, ruccola och parmesan, sedan smaskade jag och John i oss. Mums!

IMG_1458

Kvistade in till Söder för att hälsa på Swedish Hasbeens som just nu sponsrar vårupproret.

IMG_1429

I tävlingen kan du vinna ett par alldeles egna sandaler (kanske någon av alla dessa?)!IMG_1418

Själv blev kär i de här sandalerna. Hur fina?

IMG_1428

Blev även helt betagen i de gruvligt snygga manchesterbyxorna som Swedish Hasbeens grundare Emy Blixt hade på sig. Så fort barn nummer två är ute så ska jag minsann skaffa mig ett par likadana. IMG_1569Lagom till helgen radade jag upp den vårigaste kompott av blommor jag kunde komma på. Sedan checkade jag in på hotell med ett helt Värmlands-hav av göttiga människor. Mer om det kommer inom kort på bloggen. Nu måste jag däcka bland russinen …

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Ah, löss! Hur gick det för Nina som delade säng med dig?

  1. Hahaha, hon är informerad med orden “du får inte döda mig, men …”

  1. ELLER HUR? Man vill ju bara ha ett par NU!

 2. Åh! Visst är det jobbigt att komma på
  Tur att du hittade de små luringarna snabbt och slapp dela med dig av dem till andra, haha!
  Hoppas du är frisk nu.
  Kram
  Ps. Himlar vad fin du är!

  1. Haha, så himla stört. Har inget minne av att jag haft löss innan och har inte huvudkramats med så värst många tycker jag. Men, men. Nu är det ÄNTLIGEN borta. Huva!

 3. Men hallå! Var är byxorna köpta? 😀

  1. Jo, nu ska du få höra! Det är Swedish hasbeens egna! De tar fram en kollektion med manchesterbrallor som väntas lanseras i sommar. Peppen på det!!!

Kommentera

Stäng meny