En uppslitande helg och en ny bokhylla

Hej och god kväll!
Det har varit lite skralt på bloggfronten under helgen.
Min hjärna har varit fullproppat med tankar, jag har legat sömnlös och huvudet har cetrifugerat stora beslut.
Pöh. Förhoppningsvis får jag rätsida på allt och kan berätta lite mer senare. Men huvudet är alldeles för grötigt just nu. AV sömnbrist, söndag och försök till smarthet.

Istället tycker jag att vi kikar på ett himla bra fynd som jag gjorde i somras och som nu har fått plats i sovrummet.
En vacker gammal bokhylla i valnöt (?) som jag köpte på en stor loppis på Gotland för hela 80 spänn! Älskar det mörka trät till de puderrosa väggarna och att få ställa tavlor på rad.
En ny favorit här hemma tror jag bestämt.
Hur har er helg varit?
KRAM

emma

inredning vintage bokhylla Gotland möbler emmasvintage lampa tavlor

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Trist att höra! Och att inte få sova gör ju inte direkt att hjärnan presterar på topp. Trevlig med besök hos bästa svärföräldrarna igår och en pysseldag här hemma idag. Kram

  1. Pysseldag! Måste knycka och planera in illa kvickt känner jag!

 2. jag instämmer, det mörka trät till den rosa väggen är väldigt fint! min helg har varit så himla härlig. jag har haft mina föräldrar här över helgen, för första gången sedan jag lämnade oskarshamn för malmö. så himla mysigt att få visa dem kvarteren här!

  1. Men vad mysigt det låter!

 3. Tjusig bokhylla! Mer sånt åt alla! Här har helgen varit lugn med blandning av måsten (tvätt o städ) och njuta av livet och vädret. Extra långa promenader i solskenet med hunden. 5 (!) älgar på besök ute på åkern igår morses. Å hemlagade köttbullar, bästa jag vet. Har i pressad potatis, gör en stor sats som jag ugnssteker, mums! Så bra grej att ha i frysen att ta upp på stressiga vardagar.

  1. Men åh, vad härligt det låter. Men FEM älgar!? Skulle kissat ner mig av ren förskräckelse.

   1. Jajjamän, jag lyckades filma med mobilen, kolla på min instagram @livetpasmulan

 4. Är det äkta trä eller är den ådermålad för att föreställa? Lika fin vilket som och 80:- är ju inget pris. Dottern har en likadan, den är målad

  1. Bra fråga. Detta ska jag undersöka!

 5. Älskar bokhyllan! Har länge varit på jakt efter mörka äldre sängbord till landet där vi också har ljusrosa väggar i sovrummet. Så fin kombo! Tyvärr är det inte helt lätt att hitta. Känns som om mycket blivit målat under de senaste årens vurm för det vita och ljusa.
  I helgen har jag mest legat sjuk och däckad i sängen och tyckt synd om mig själv. Men också gjort kransar med barnen, druckit björnbärsglögg och ätit pepparkakor. Fint ändå.

  1. Hoppas att du är friskare ni <3 Och ja, jag håller med. Mycket har målats om. En får hoppas att grejerna var riktigt slitna att de med gott samvete kunde målas om. Kram Emma

Kommentera

Stäng meny