En typisk jobbdag numera

God morgon! Äntligen fredag! Jag ska alldeles strax pipa i väg på en second breakfast med några bra människor, men först tänkte jag slänga in ett inlägg här med en typisk jobb dag för mig numera.
Det är mycket fläng hitan och ditan, paneldebatter om klimatet och möten med de här två. Johanna och Maria. Här sitter vi på Marias fina kontor på Söder, maler klimatfrågor, mejlar företag, politiker och försöker göra det så bra som möjligt för våra (snart) 23 000 medlemmar på Instagram och 12 000 på Facebook.

Vissa mer effektiva än andra, haha.

Just den här dagen skulle Johanna och Maria sitta med en föreläsning som de skulle göra tillsammans, medan jag skulle smita i väg till Dagens nyheter …

För att hinna träffa Maja, som är en av initiativtagarna bakom #flygfritt2019. Det känns lite som vi känner varandra, för vi är varandras hejarklack!

Efteråt pep jag till Stockholms mest bortglömda. Riddarholmen. Det är ju fasligt vackert här, men det är sällan jag är just här.

Där skulle jag möta upp Johanna och Maria igen för ett möte. Det var SVINKALLT denna dag. 

Men vackert.

Villa villervalla goes royal – eller hur?
Ett möte senare, POFF så var det mörkt och gatorna fylldes med rusningstrafik, hämta-barn-härj, middags-stress och den obligatoriska somna-vid-läggning-tuppluren som fuckar upp dygnsrytmen och gör att en maler spanska TV-serier natten igenom. Lite så ser min vardag ut.
Någon som känner igen sig?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vet inte om jag kanske missat och du redan gjort nåt liknande, men jag skulle behöva lite pepp på långresor med tåg och treåringar genom europa… är sååååpå en flygfri framtid, men tipsas gärna om folks historier om alternativa ressätt till ex spanien och italien. Nåt inlägg du kan länka till? Tusen tack!!

Kommentera

Stäng meny