en timme kvar.

Allt utom den skvalande radion och den här laptopen är nedpackat i lådor. Ett liv som ska flyttas över innergården till ett nytt hem. Barnen är på förskolan och när de hämtas i eftermiddag ska de gå in genom en ny port. In i ett nytt hem.
Innan de kommer hem ska jag försöka fixa i ordning deras rum så gott det går. Ställa dit alla leksaker som varit undangömda på vinden och fira med pizza som sig bör. Sedan ska vi gå en sväng till den gamla lägenheten, säga adjö och tack.
Är aningen nervös över hur kidsen kommer att välkomna den nya lägenheten, om de vill “hem” när det är dags att gå och lägga sig ikväll. Pöh!
Majken har varit lite ledsen hela veckan när vi pratat om flytten, men hoppas så att det vänder nu när livet inte ska vara i lådor längre.

Nu ska jag och John pipa i väg i snöstormen för att hämta nycklar.
Ses sen! Då blir det bilder från nya lägenheten.

Ps. Det snöar och är skitkallt ute. Skänk en slant till de organisationer som hjälper de som inte har ett hem. Det har jag gjort.
Kram på er!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Hej.
  Har följt din blogg länge och vill mest kika in och önska dig/er lycka till!!

  Förstår att ni alla fyra behöver mer space och ni gör säkert helt rätt i att flytta. Det där brukar kännas när det behövs. Angående barnens reaktioner så vill jag tipsa om att du ska gå före i ett slags känslo-tåg. Alltså jag menar ta barnen i handen och tåga glad och lycklig in i nya lyan och visa dem allt det nya fina utan tvekan! Dansa, sjunga, busa,hoppa i alla rum och entusiasmera dem i att det nya är så härligt! Smyg runt och kolla på färger i rummen och känn stämningen. Pilla på era grejer och ge dem lite grejer att “flyttpacka” upp. Var ska gosedjuren bo?leksaksbilarna? Skor? Mössor? Grytlappar?
  Barn har ofta förmåga att “fånga upp” vuxnas känslolägen så var ditt soliga peppiga jag och likt en cirkusdirektör visa dem vägen till det nya spännande! De där två gullvipporna kommer säkert hänga på med den livslusten de har. Sen kommer kanske deras känslor av tvekan och ev sorg också finnas (för det ÄR jättestort för så små människor att flytta) men det är ju som det ska.
  Känn dig stärkt i allt det fina du och John ger era barn och bara kör!!!
  Stort lycka till!

  Hälsningar från Anna-Maria, småbarnsmamma som gjort samma äventyr

  P.S kan hända att de två små sover dåligt ett tag i o med flytten. Men det är också som det ska,hjärnan bearbetar allt det nya under drömmarna. D.S

 2. Åh så spännande att få se den nya lägenheten! Jag och min sambo har just köpt en lägenhet i gamla midsommarkransen och längtar ihjäl oss efter vårdagar och vår flytt. Underbart med inspiration och våruppror!

  1. Men sluta, vad spännande! VAR?

 3. Hej det står mitt efternamn på lådan. Vad kul. Trevlig helg.

  1. Men vad roligt!

 4. Men å vilken fin låda!! Vill ha med Gårda tryck på. VAR har du lyckats finna den?

  1. Hahaha, den har jag nog lyckats knipa på någon loppis någon gång. Minns inte!

Kommentera

Stäng meny