En ny liten kofta. Med pärlor på.

kofta med pärlor från Lindex

kofta med pärlor från Lindex

Jag har en ny liten kärlek hemma. En vit, luddig kofta med pärlor på som jag köpte i går. Den är helt underbar och har den perfekta längden. Jag är nämligen inget fan av långa koftor. Vill att de helst ska sluta vid midjan eftersom resten av min garderob börjar just där denna typ av kofta just slutar. Passar till alla vippiga kjolar, tajta pennkjolar och byxor med hög midja.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Har letat mig fördärvad efter korta koftor men normalt hittar jag bara sådana som går till höfterna eller längre, tråkigt. I alla fall, jättefin kofta! Lite nyfiken dock, hur tvättar man en pärlbeströdd kofta – förhand?

  1. omsorgsfull handtvätt 😉

 2. vilken söt! jag har samma problem, alla koftor är för långa! det funkar ju inte alls till en puffig kjol som börjar i midjan. grattis till “nya”, egna bloggen! jag tror det kommer bli hur bra som helst, med alla dina projekt. Modigt av dig att våga satsa!

 3. Åh vilken fin sak. Och galgen!

 4. är den 2hand? den finns inte på deras hemsida åtm.. :p

  1. Den är ny, fast den var placerad bland underkläderna. Kram Emma

   1. åh, måste se om den finns i butik, jättefin! (:

Kommentera

Stäng meny