En ny (gammal) pärla till kontoret

– i samarbete med Refurn –

God morgon!
Jag hoppas ni hänger med i alla mina pågående projekt, hahaha. Herregud, stackars era hjärnor.
Ny lägenhet, ett torp, en rosa buss, en husvagn, trädgård och nu kontor. Men lite så är ju jag, ett kackerlackigt paraplyföretag som har filialer lite varstans, i varje hörn: i Midsommarkransen, på Södermalm och på Gotland. Alltid ett projekt på gång. Eller tusen.

Innan jag flyttar in i nya lägenheten i mars ska jag försöka få ordning på mitt kontor på Metargatan. Vackra tapeter ska opp, trasiga fynd ska få ny DIY:ad kostym och övergivna möbler ska bli älskade på nytt.
Och min partner in crime för detta lilla projekt är fenomenala Refurn som säljer begagnade möbler och prylar via nätet och i butik. Det var faktiskt en av er läsare som tipsade mig om Refurn och som ni vet är jag helt fast nu. Scrollar igenom utbudet minst en gång om dagen på jakt efter begagnat till nästa projekt. Allt som gör det lättare att handla begagnat istället för nytt vill jag främja, så det är en ynnest att få Refurn-inreda mitt kontor – hållbart och miljösmart.
I dagarna har det här vackra skåpet flyttat in på mitt kontor. Visst är det fint?
Jag ska köpa hyllbärare i mässing till det och sedan ska jag fylla skåpet med verktyg, gamla pinaler, sparade burkar och konserver från återvinningen och DIY-material, allt sådant där som jag använder när jag återbrukar, DIY:ar, upcyclar och allt vad jag gör.

Följ med på förvandlingen av mitt kontor – mer kommer!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Wow, vilket fint skåp! Och så en lite murrig (blom) mönstrad tapet bakom, det skulle ju bli helt perfekt!
    Tror min hjärna klarar av att läsa om fler av dina projekt 😉

  2. åh, verkligen superfint! ser fram emot att hänga med i både allt grejande med kontoret och nya lägenheten!

  3. Jag älskar också Refurn!! Fyndade en oljemåling där på en sekelskiftesdam för 500 kr som visade sig vara en skiss av Oscar Björk som var en erkänd konstnär samtida med Larsson, Zorn och resten av grabbarna grus.

    1. Men wow! Vilket fynd!

Kommentera

Stäng meny