En ny familjemedlem!

neva masquerade

Alltså kolla vem som flyttade hem till oss i dag!
Den här lilla, gulliga och lekfulla kattungen! Den heter Jumanji och är en den allergivänliga rasen neva masquerade. Nu håller vi tummarna för att alla vänner och familjemedlemmar tål denna lilla lurvboll.
Så himla betuttad i denna lilla krabat!

FÖRTYDLIGANDE: Jag fick en kommentaren “Bättre att kolla innan om man är allergiska eller inte so att den lilla katten slipper flytta ut om ni inte tål. Det är ett levande varelse, inget loppisfynd!”, angående “nu håller vi tummarna för att alla vänner och familjemedlemmar tål denna lilla lurvboll”. GIVETVIS har vi testat att barnen tål katter, och denna ras. Däremot är min syrras partner allergisk, liksom två kompisar. Om inte de tål katten är det så klart tråkigt, men vi behöver inte vara så drastiska. Det enda som händer i fall de inte tål katten är att vi styr om middagarna till någon av dem, istället för att vara hemma hos oss.
Men vi håller GIVETVIS tummarna för att alla vi känner tål denna going.

Loading Likes...

Detta inlägg har 18 kommentarer

 1. Oh my vad söt! Öronen

  1. Spretiga små saker.

 2. Så söt!! Ska hen få vara ute eller innekatt?

  1. Det kommer få bli en innekatt!

 3. Herlighet så nydelig <3 Gratulerer med nytt familiemedlem. Nå blir det mye mys på dere framover 😉

  1. Såååå himla mysigt!

 4. Bättre att kolla innan om man är allergiska eller inte so att den lilla katten slipper flytta ut om ni inte tål. Det är ett levande varelse, inget loppisfynd!

  1. Hej Sonja! Barnen har vi redan testat på kattrasen (GIVETVIS), däremot är min systers man allergisk. Vi hoppas att han tål katten, men gör han inte det får vi bara styra om middagar till dem istället. Inga konstigheter.

 5. Åh så vansinnigt söt. Har också en katt, han heter Knut och har förgyllt mitt liv i snart sex år <3

  1. Gud vad gulligt! Knut ❤️

 6. Den är så sööööt! <3

 7. Man tolkar text olika, i mina ögon lästes inte att ni hade i beredskap att slänga ut katten. Bara att ni hoppades att ingen skulle bli allergisk, som du skrev. Kände bara att jag ville väga upp anklagelsen *hjärtakram*.

 8. du pratar om miljötänk och är veg… men bryr dig inte ett dugg om stackars katter! hur kan du inte ens bry dig om citatet “adopt don’t shop”! finns sååå mkt katter på katthem som behöver ett hem… men du bryr dig inte ett dugg!!!

  1. Oj, vad arg du låter. Att skaffa en katt har var ett långdraget val eftersom vi haft katthemskatt (som var supermysig, men som tyvärr mådde ganska dåligt). Vi valde en katt som långa allergiker tål, eftersom vi hoppas att så många som möjligt av de vi tycker om ska kunna vara hemma hos oss. Hsdenjag haft en annan levnadssituation hade jag LÄTT tagit hand om en hel drös med katthemskatter.

 9. Grattis till nya familjemedlemmen, så otroligt vacker!

  1. Tack! Så mysigt!

Kommentera

Stäng meny