en måndagslista.

Emma

Skepp å hoj! Pust, stånk, måndagskoj.
Klockan är 18.00 och jag kippar redan med ögonen. Måndag. Måste eventuellt ta en tupplur innan jag kan ta tag i den här kvällen. Men först:
Vecka 5 vinkar vi in med en illustration (gjord av Anna Andersson/formana.setackilitack, tack, tack) och en liten måndagslista. 

På gång: Just precis nu skulle jag egentligen varit på Ida Sjöstedts visning på modeveckan, smattrat med kameran och bländats av Berns kristallkronor. Men jag har fått lov att boka av alla kvällsroligheter denna vecka. Lite högt blodtryck har gjort att jag måste ta det ännu lugnare. Men på torsdag ska jag (och kameran) dansa i väg på en liten mini-AW på ett ställe runt hörnet tillsammans med Vintagefabriken. Pepp!

Bloggsneakpeak: Nu var det länge sedan vi hade en frågestund, så jag tänkte kicka igång en sådan senare i veckan. Sedan ska jag ju lista Instagram-favoriterna (frisyrinlägget slukade all min tid förra veckan, därav förseningen).
Sedan kommer en liten nostalgitripp. När jag gick igenom alla frisyrbilder, så ramlade jag över hundratals gamla bilder som fanns med på mina gamla bloggar (som tyvärr är nedstängda). Vår gamla lägenhet i Hornstull, loppisfynd, bilder från när jag var liten bebis och en hög med Paris, sommar, picknick i parken och dagar som jag glömt bort. Vill ni se några bilder från arkivet månne?

Ser fram emot: Hemmapyssel, spjälsängsfix och kanske en och annan sydd barnkläd till helgen. Och semla. Måste. Ha. Semla. Nu. 

Och så den finaste kommentaren på bloggen:
Alltså Emma, du är så bra! Har följt dig ganska länge och jag är så glad för din skull, det är så knäppt att jag sitter här vid frukostbordet och funderar ”undrar hur det går för Emma” –> hämtar datorn och hittar din blogg som är sparad högst upp. Det finns mycket skit så som näthat och annat fullkomligt galet men det är också galet fint att få möjligheten att följa bloggar och människors liv. Okej nu svamlar jag nog lite. Det jag ville säga var i alla fall; tack för att vi får följa med på din resa och jag vill att du ska veta att du är en inspirationskälla och jag önskar att jag kände dig! Okej, kärleksförklaringen = slut.

KRAM!
Josefine

<3

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Ja vill gärna se gamla bilder! Speciellt hur ni bodde förut, älskar din indredning!

 2. Ja! Jag vill i alla fall jättegärna se lite gamla bilder! Kanske olika teman som bra sommarkvällar och självklart gryma loppisfynd!

 3. Och föresten: Så sjuuukt fin bild!

 4. <3!

 5. Hej hej! Det här har inte med saken att göra men din sidospalt ser ut att ha försvunnit ner längst ner på sidan och det känns inte som att den ska vara där. Använder chrome på en 13″ mac om det är till hjälp 🙂

  1. Hej Frida! Här syns sidospalten, men hela bloggen är responsiv, så den anpassar sig efter utrymme. Varma hälsningar
   emma

 6. Hej!

  Bästa semlan jag någonsin ätit finns på Wienercafeet på Östermalm. Att lokalen är supermysig är ju ingen nackdel heller 🙂

Kommentera

Stäng meny