En liten rundvandring i min lägenhet

Hej på er! Hoppas ni har en fin onsdag.
Jag är SÅÅÅ trött. Är det rimligt att vara så här trött? Högst oklart.
Sitter på mitt kontor och kippar med ögonen.
Försöker hälla ner kaffe i vartenda öppet hål, men det hjälper föga.

Jag skulle egentligen ha stylat ett jobb imorgon, men eftersom det inte är någon brådska med det tar jag morgondagen hemma. Skriva jobb och kanske sakta börja filma min lägenhet. För innan megatröttheten slog till så visade jag upp min lägenhet på Insta stories! Du hittar några klipp under “hemma” om du är nyfiken. Men jag måste ju göra en liten längre film från mitt hem, right?
Skulle vara så kul!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Ja sverige innan snö säger jag bara… Orkar max 4h aktivitet per dag, sover 9h per natt och en timme på dagen, alla prover visar att jag mår toppen, blir värre varje vinter

  2. Hej!
    Önskar inlägg om ett hållbart sätt att slå in julklappar. Otroliga mängder papper går ju ut såhär till jul, känns ganska onödigt. Tycker alltid tidningspapper går sönder så fort man ska ta med sig paketen, så du kanske har några superfina hållbara idéer att dela med dig av?

Kommentera

Stäng meny