En kik i köket

Det här med att leva i ett inför-visnings-piffat hem, varför har vi inte gjort det under de sex år vi bott här? Jag bara frågar?
Inte en massa bös som dräller eller högar av papper som inte har någon given plats.
Polerat kakel, köksluckorna som är i finaste grå nyansen om du frågar mig och mässingsbeslag från Byggfabriken.
Kommer sakna det här köket …

Överallt står blommor och nya fynd (här en ljuslykta från Myrorna i suddet).

Dessutom har jag fått låna lampor av Svenska armaturer. De skulle hänga över diskbänken under lägenhetsvisningen (i stället för de nakna sladdarna vi hade där innan), men det blev ju inte så mycket visning. Lamporna då? Ja, de vill jag helst inte lämna tillbaka (sorry, Erik, hehehe).  Ska. Snart.

Och kuvertet som vi fick när vi köpte torpet står som konst på hyllan, bakom ett postfack som jag byggde ihop i våras. Älskar det där gamla nötta kuvertet med fuktfläckar. Som en påminnelse om vårt lilla torp som står där och väntar på vår …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Så fint! Vi har samma typ av släta luckor men tidigare ägare valde tyvärr svart färg. Hoppas vi kan få dem omlackade till en ljust grå nyans en dag 🙂

  2. ert kök är verkligen, verkligen fint – men slår vad om att ni kommer kunna piffa till ert nya minst lika bra!

  3. Hej Emma! Jag kan inte släppa den vackra, svarta lampan i ditt blogginlägg “Kom och köp prima lägenhet” från 13 januari. Finns den lampan att köpa någonstans eller är den ett lyckligt secondhand-fynd?

  4. Detta med postfack tyckte jag lät oerhört smart! Utveckla gärna! Hur har du gjort?

  5. Mäh, nu blev jag oförskämt nyfiken på postfacksbygget! Postförvaring är ju ett aber. Berätta gärna mer i något inlägg framöver!

Kommentera

Stäng meny