En kik in i Majkens barnrum

barnrum inredning kids decor vintage

 

Jag är helt slut efter gårdagens loppis, men gisses så roligt det var. Sålde bort en massa jox för 5-kronor. Nu återstår bara att återställa lägenheten som just nu har gått in i rensnings-mood (läs: kartonger och påsar överallt).
När hela hemmet ser ut som ett bombnedslag uppskattar jag de där få, uppstyrda ställena extra mycket. Som Majkens rum.
Det säger ganska mycket om ens hem när barnrummet är det mest städade. Men å andra sidan tjoffar vi ner alla leksaker i lådor varje kväll, så det är enkelt piffat.

Bilden ovan visar Majkens gröna skåp. Perfekt för ett barnrum. Det är fullt av leksaker som Majken gärna drar ut. Och istället brukar hon krypa in på någon av hyllorna som en ihopvikt korv. Så småningom kan skåpet agera lägenhetshus för allehanda figur-lek. Tänkte ställa in lite dockhus-möbler i en hylla och kanske några Tintin-figurer, så får vi se var leken tar vägen …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Så tjusigt, jag är så nyfiken på att se allt när det är helt klart 🙂

  Det där med att klättra in i skåp verkar vara en sådan där typisk barngrej. Min mamma har flera foton på mig där jag dragit ut alla kastruller och klättrat in i köksskåp (hände tydligen rätt ofta). Vid ett tillfälle så nyttjades ett av de mindre skåpen, jag hade tvingat in min mammas kompis son (jämngammal med mig) först och sedan hade jag själv klättrat in och stängt dörren xD Ingen aning om varför, jag vet inte heller varför han gick med på att klättra in i skåpet med mig!

  1. Hahahaha! Underbart!

 2. Hej Emma!

  Undrar var de fina bokstavsklossarna kommer ifrån? Letar efter just dem men inte kunnat lokalisera dem.

  Ni har så fint hemma hos er, superfint skåp!

  Kram

  Linda

Kommentera

Stäng meny