En kanin har flyttat in i mitt hem.

emma fåtölj

kanin kudde

Det har flyttat in en liten kanin i mitt hem. Den har bosatt sig i min Emma-fåtölj i vardagsrummet.
Hittade denna söta sak signerad LagerhausStadsmissionen i Liljeholmen. Ynka 60 spänn för en begagnad kanin med rosett. Taget!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Fin kanin, särskilt i fåtöljen. Jag har en riktig kanin, hon är också fin men gör små hemska plutthögar när hon går på promenad i huset. Inte kan hon sitta instängd hela dagarna så det får jag ta men en sån där kudde skulle kanske vara enklare att ta hand om. Och den är säkert minst lika mjuk som en riktig kanin.

  2. Vilket kap! Har en tallrik med en likadan lagerhaus-kanin på. Det mesta med kaniner på är ju bra ju.

  3. har tallrikar med det motivet, från lagerhaus. Så fina!

Kommentera

Stäng meny