En himlans flott vår

IMG_1093

 

Jag är besatt av anteckningsböcker.
Förr använde jag dem som dagböcker och välfyllda, sönderklottrande klippböcker, medan jag numera avverkar några per år i form av att-göra-listor. Jag älskar att lista saker. Om det så är idéer, dagens to do eller saker jag inte vill glömma.
Få dem ur systemet. På papper.
Våren 2015 är lite extra flott. Jag har nämligen införskaffat ett set nya anteckningsblock från Rifle Paper Co.

Den blommiga skrivboken ska få följa med till BB och vara bebisens alldeles egna bok. En bok där vi samlar tankar, minnen och allt det där som vi någon gång vill berätta för skrutten. Det där som är för värdefullt för att glömmas bort.
Den andra, med ett stycke Paris på, ska få kuska runt i väskan i vår, som en alldeles utmärkt ärtig att-göra-lista.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Anteckningsböcker är da shit! Och listor åxå för den delen haha…
  Det har hänt att jag köpt en fin anteckningsbok, bara för att den är fin. Sen har jag glömt att använda den, men blivit JÄTTEglad när jag plötsligt hittat den i en låda 🙂

 2. Jag har lite listor jag skriver upp o v jag
  gillar din blogg o bilderna ett stort
  lycka till när lilla bebisen kommer
  o ha en fin vår kram fr maria.

 3. Jag har en hel drös anteckningsböcker, vissa så fina att jag inte ens vågat skriva något i dem än. Jag skapar mina egna också (eller ja, designar dem så trycker CEWE upp dem). Jag har en etsy-folder full med anteckningsböcker som jag tycker är fina… som du märker, jag gillar verkligen anteckningsböcker 😀

 4. Befinner mig för tillfället i en annan tidszon. Dyker in på din blogg så fort jag får wi-fi för att se hur ni ligger till med graviditeten. Mest för att jag är så pepp för att ni ska få äran att bli föräldrar. Det känns tryggt att ni ska få sätta spår i en annan människas liv. Du verkar som en så vettig person, som att du vill världen, människor runt dig och just precis jorden vi lever på, väl. Tack för det. Och lycka till! Hejar på er alla tre!

 5. Samma här. Besatt av anteckningsböcker är ordet. 🙂 Å de där var urfina, jag måste kolla in webbshopen.

 6. alltså måste bara säga att jag går in här typ VAREVIGA dag för att få se en bebis. kan hen komma eller?!?! är SÅ spänd.

 7. Undra hur många nyfikna vi är nu som kikar in flera gånger om dagen och längtar och hoppas med dig 🙂 Håller tummar och tår för er och bebis!

 8. Men nuuuuuuuu kanske cirkus har kommit ändå…? <3

 9. Hej Emma !
  Inga uppdateringar på några dagar…
  Säg’ får vi gratulerar de nyblivna föräldrarna ?
  Hoppas att det blev en lätt förlossning och en riktig frisk och kry liten krabat !
  Och hoppas att allt det andra du oroat dig för visar sig bara vara ett utslag av ‘rampfeber’ och allt löser sig till det bästa ! Jag har hållit tummar och tår, så om du har haft hicka under förlossningen vet du vem du få lov och strypa. 🙂

 10. Åh jag kollar din blogg 20 gånger om dan typ! Hoppas ni mår bra och att allt har gått bra! <3

 11. Allt jag tänker nu mär det gått några dagar utan uppdatering på bloggen är…har ni fått er skrutt nu?!

Kommentera

Stäng meny