En helg runt hörnet.

mack gamla midsommarkransen by emmas vintagegamla midsommarkransen by emmas vintage

runda solglasögon by emmas vintage

Ungefär hela helgen – från början till slut – har spenderats här. Hemma i kvarteren i Midsommarkransen. Jag behövde en sådan helg, när jag fick vara hemma, klappa katt, fika med min mamma som är i stan, se på film med John och käka middag med fina vänner (som kom hem till mig och lagade maten i mitt kök med orden “och du ska sitta ner”). Och så har jag gått promenader runt hörnet i yvigt hår och runda solglasögon. Lite så.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Det låter väldigt härligt! …Och extra skönt när kroppen behöver det, jag tycker du verkar vara så bra på att ta hand om/lyssna på dig själv. Det är fint och bra. Kram

  1. Jag vet att jag är expert på att missköta mig, så jag måste hela tiden vara medveten om att jag måste ta hand om mig själv. Man kan ju alltid ta han om dig själv mer. Så är det ju. En själv är ju det enda man har riktigt säkert. Kram emma

 2. Låter verkligen jättebra, man behöver sånna med jämna mellanrum. Tror jag behöver en sån snart…

  1. Alla behöver hemmahelger. Det är världens bästa. ♥

  1. Underbart!!! ♥

 3. Det virker avslappende og koselig! Man behøver noen slike rolige helger iblant!

  1. Helt sant! Hälsa Paris Synne! ♥ emma

 4. Jag var hos några vänner och fick maten serverad på bordet, riktigt lyxigt! Fast disken tog jag hand om 😉 kram från Ystad

  1. Det bästa och finaste! Jag bara satt och njöt. Det kan vara den bästa presenten som jag har fått på länge. ♥ emma

 5. Låter helt underbart! I morgon ska jag bara koppla av. Barnen har åkt till mormor och morfar, A jobbar, så jag är helt själv och får styra över min tid! Lyx!

  1. Hoppas du får en underbar dag. ♥ emma

Kommentera

Stäng meny