en fredagslista

IMG_9014

Jag sörjer …
Majkens randiga, handsydda keps som jag köpte på Uni för ett par veckor sedan. Alla dessa prylar som 1-åringen gömmer på hemliga ställen alltså! Hittade exempelvis 10 Bamse-pusselbitar i pottan häromdagen. Och fjärrkontrollen till TV:n hade på något oförklarligt sätt hamnat i Johns gympaskor (är inte helt säker men troooor inte att det var John som lagt den där). Och en legobit i varje väska som jag äger. Som ett minne.
Uni-kepsen älskades hårt och sedan vaskades någonstans mellan Liljeholmen och Midsommarkransen.

Men är så stolt över …
… att jag nu har märkt varenda pinal hemma. ALLT!

IMG_1564

Jag älskar …
… att titta på den här kikna-av-skratt-bilden som John tog av mig och Majken i måndags.

IMG_2194

Jag har cravings efter …
… prickigkorv-mackor och Oboy. Den här korgen, full med godsaker och ekologisk skogaholm-limpa, landade på min hallmatta i går och kastade mig tillbaka till sent 80-tal, ett vitt mexitegelhus utanför Karlstad och till min kompis Staffan. Hemma hos honom fick man Skogaholmslimpa med smör och prickig korv. Och ett stort glas med Oboy (med massor av koncentrerat Oboy-gägg i botten).
IMG_8539

Jag blir glad av …
… att se Majkens tillsammans med sina kompisar. När vi frågar henne om hon vill leka med Gertrude (på bilden) så nickar hon ett enda tydligt nick, så ingen ska missa vad hon vill. Sedan hämtar hon sina sandaler och går till ytterdörren.

inredning kök kitchen interior flowers vintage porcelain decor

Jag ska alldeles strax …

… försöka återställa det här. Tog ju en dag innan köket återgick till vara begravd under högar av bös. Därefter ska jag påbörja operation pyssel till nästa veckas Bonjour DIY. Så peppad!

Jag längtar …
… till morgondagens utflykt till Södermalm. Vi snackar alltså två stationer med tunnelbanan. Efter en veckas vila för att få sammandragningarna att ge med sig så är utflyktskraven inte så stora om en säger så.

pyssel1-1

Jag inspireras av …
Bonjour-Madeleines Bonjour DIY: en gammal rislampa som får sig en makeover med hjälp av färg. Se resultatet här.

IMG_1843

Jag skrattar åt …
… Den här bilden på Majken. Nappcravings. P A N I K E N!

Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh jag såg dig och din familj på söder idag! Hajjade till när jag såg en vacker blå kappa och sedan såg jag att det måste vara stiliga du!! Tyvärr satt jag i en bil för annars hade jag älgat fram till dig för att tacka dig för en fantastiskt inspirerande blogg!!
    Önskar dig en härlig sommar!!

    1. Hahaha, hade varit episkt att bli fram-älgad till =)

Kommentera

Stäng meny