En fin grej som händer i september

12

Här kommer ett finfint torsdagstips till dig som älskar att fånga vardagen på bild.
Min vän Emily Dahl (som är en av de mest inspirerande och peppigaste människor jag känner), håller kurs i fotografi på Vintagefabriken söndagen den 28 september kl 12.00-16.00. Hon delar med sig av sina proffsigaste knep och bästa tips för att fånga livets ögonblick på bild – och ge dem rättvisa.
Dessutom reder hon ut alla frågetecken kring ISO, vitbalans, bländare och slutartid och lär dig hur de används för att skapa fotomagi. Peppen på detta alltså!

Läs mer på: Grundkurs i fotografi: Lär dig fotografera som proffs

Psst. På den fina bilden ovan som Emily har tagit ser du Emma Forsberg.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Åh vad kul, tack för tipset! Händer typ aldrig att jag kan gå på sånt här men just den här söndagen är jag i Stockholm och hade inga planer så nu har jag anmält mig!

    Känner mig lite som en stalker men jag måste säga att jag såg dig igår när jag och min sambo var ute och gick förbi Bonbons. Så kul att se en kändis runt hörnet från där jag bor i lilla Kalmar 🙂

  2. Det är sannerligen såna här dagar som jag ångrar lite att flytten gick från Stockholm..Detta hade ju varit urkul! (Var på photoshopkursen i januari!) Men så glad att jag satte mig på tåget till Kalmar igår och träffade dig och alla andra. Jag har varit full av inspiration och tankar hela dagen. 🙂

  3. Kul. Bor i fel del av landet dock. 🙂

Kommentera

Stäng meny