En bit sommar en onsdag

IMG_6433

Ska alldeles strax krypa ner och kolla på “Bridesmaids”, men först tänkte jag visa vad jag pysslade med i onsdags.

Hämtade upp 10 kilo brudslöja, ranunkler, pioner, lavendel och eukalypyus på Tellus blommor nere på hörnet och sedan kuskade jag i väg till Emily Dahls fotostudio i Stureby. Här skulle lekas sommar!IMG_6379

Tillsammans skulle vi göra ett par sommardoftande jobb som ska in på vår reportageagentur A mash upIMG_6475

Och när det ska lekas sommar och prunk då är det blommor från golv till tak som gäller.

IMG_6359

Jag firade onsdag i slarvfrisyr och spetstopp från IndiskaIMG_6332

När klockan slog 12 knackade det på dörren. Ett bud till mig och Emily: Lunchlåda från Teatern i Ringen. IMG_6347-(1)

Hur lyxigt? IMG_6372-(1)

Vi satte oss utanför studion, i solskenet, och njöt lunch. Jag åt en sinnessjukt god ekologisk, veganburgare från The Plant. Måste ta med John till The Plant inom kort känner jag. IMG_6404

Efter lunch satte vi i gång och plåtade i ett kör. Eller ja, mest Emily då. Jag slängde fram kameran när jag hade en sekund över … IMG_7506När plåtningen var över snappade jag av en bild med mobilen i full blom!

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny