En bit lyx årets olyxigaste dag

detta inlägg innehåller gåvor 

God morgon!
Hoppas ni har en fin novemberlördag. Jag ligger nedbäddad i sängen efter ett kaos:igt dygn. Majken har fått kräksjukan, John håller på att återhämta sig efter sin omgång och helgens planer med häng, middagar och Centralbadet står på vänt.
Istället stänger vi in oss i lägenheten, håller tummarna för att jag och Bodil klarar oss och kramar om stackars Majken som är så tapper. Mellan sovvarven ska vi göra trolldeg, leka pippi-bakar-pepparkakor på köksgolvet (ny favoritlek) och titta på Majkens favoritfilm “Nils Karlsson Pyssling”.

Men innan jag dyker ner i kräksjukekaoset igen tänkte jag visa en himla flott grej (som några av er säkert sett på mitt Instagram-konto). Ett stycke vacker kimono som jag fått av Indiska i julklapp. Så himla fin. Just nu hänger den på kontoret (tänker att jag ska svepa på mig den när jag jobbar), men om det var någon gång jag hade behövt den så är det nog nu. En bit lyx på årets olydigaste dag.

Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Krya på er<3

Kommentera

Stäng meny