En av Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste 2021

Nämen!

Av alla listor en kan hamna på, av alla flådiga priser en kan få, så måste detta vara ett av de flottaste! Har kvalat in på plats 39 på listan över Sveriges 101 hållbarhetsmäktigaste 2021, en årlig lista som utses av Aktuell hållbarhet

Helt utpumpad som en är, efter dagar av packande och flytt (ja, nu har the final flyttlass gått till Värmland), så kan en ju inte bli annat än bölig och blödig. Stolt som en tupp!

Finaste utmärkelse jag fått sedan jag blev utsedd till årskurs 9:s bästa kompis i högstadiet. Det var ett tag sedan (sägs det), och oklart om en kan leva på så gamla meriter (även om jag hoppas takterna sitter i).

Extra mallig blir jag för att jag får kalla den briljanta personen på plats nummer 25, Maria Soxbo 🌱, för ständig parhäst, poddkollega, författarkompis och vän.
Det är en ynnest att få jobba med dig, resonera med ditt vett, låta kvälls-hjärnan spinna fritt, ta del av alla glasklara idéer och GÖRA! Och så jädra tacksam för att jag fått möjlighet att träffa och kroka arm med så många inspirerande, vettiga, rappa och roliga människor på samma lista.

Ett namn saknade jag extra mycket på listan. Och det är så klart Johanna Nilsson, expert på hållbart mode och den tredje livsviktiga personen bakom Klimatklubben som vi tillsammans startade 2018. Johanna står somna säkert vet också bakom boken “Slow fashion” – som rankas som en bibel för modelejon. Johanna är inte med i Klimatklubben längre (saknad!) eftersom hon har nya, spännande projekt på gång. HEJA!

Här kommer min nominering!

39. Emma Sundh
Grundare av Klimatklubben, #cykeluppropet och Plan B-podden (Ny)

I initiativet Klimatklubben har Emma Sundh hjälpt 10 000-tals människor att vända sin klimatångest mot handlingskraft. Under bältet har hon också fem klimatböcker och ett stort antal föreläsningar om klimatfrågan. En sann influencer.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Wow! Grattis! Den utmärkelsen är du såå värd!!!

  2. Mycket välförtjänt! Efter att jag började följa dig har jag gått från att ha klimatångest till att göra ständiga förändringar och göra det med optimism!

Kommentera

Stäng meny