En alldeles speciell pärla på posten …

pärlans konfektyr

Ett alldeles förträffligt vackert paket damp ner i min brevlåda förra veckan. Inslaget i brunt papper och omsorgsfullt inramat med rödvittrandigt snöre.

pärlans konfektyr

En påse med polkagrisar följde också med paketet.

pärlans konfektyr bok

Och den här fina boken låg inuti … “Pärlans konfektyr – Kolor, jazz och bakverk”, som är en bok skriven av pärlorna bakom det omtalade Pärlans konfektyr, Sandra Abi-khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman och Isabella Wong.
För er som inte har har varit på Pärlans konfektyr, så måste ni först och främst planera in en visit. För det andra så kan jag berätta att det är som att stiga in i en annan värld. En värld där de anställda trippar runt i vintageskor, svänger med gamla kjolar och där man som gäst njuter av fullkomligt underbara kolor, som smälter i munen. Allt ackompanjerat av av Pärlans 1930- och 1940-talselegans.

Vill man ha mer av Pärlans konfektyr i sitt liv (och det vill man), så finns nu alltså boken ute nu. Hur underbart?  Och sedan att härliga Miriam Parkman är med, en person som jag verkligen tycker om, gör ju bara saker och ting bättre.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Åh jag bor i Stockholm nu i november under min praktik och jag måste verkligen passa på att ta och svänga förbi Pärlans. Jag har hört så mycket gott om det.

  2. Måste testa det någon dag, i en snar framtid! Nån dag så!

Kommentera

Stäng meny