Ekologiskt och hållbart för de små

emmasundh.com i samarbete med Polarn O. Pyret

barn barnkläder ekologiska Polarn O. pyret hållbart mode

Kolla in de här små gullfisarna! Jag fångade dem på bild när de lekte inne i barnrummet, iklädda några favoriter som jag valt ut från Polarn O. Pyrets nya hållbara linje P O.P Cares och mixat upp med några somriga nyheter ur deras ordinarie sortiment. Alltså hur fint?

barn barnkläder ekologiska Polarn O. pyret hållbart mode kofta

Finstickad kofta, megafina shorts med knappar ur P O.P Cares-kollektionen och knästrumpor! Allt av högsta kvalité.

barn barnkläder ekologiska Polarn O. pyret hållbart mode kofta vintage

Vad ska du?! Högsta kvalité? Sådant gillar en ju.

Himla bra med ett plagg som shorts också tycker jag. Barnen kan ha plagget länge (det är storlek 68 på shortsen som Majken har på sig!?) och det värmer lite extra om rumpan på våren (tillsammans med strumpbyxor) och kan användas som kortbralla på sommaren.

Precis vad en kaxig 2-åring på hoj behöver. barn barnkläder ekologiska Polarn O. pyret hållbart mode vintage dockvagn Och lilla Bodil i vit, finstickad kofta  ( i sann vintagestil) och hängelshorts från P O. P Cares. Och knästrumpor där nere i vagnen. Jag gillar ju Polarns klassiska ränder, men har ju en fabless för tidlösa plagg som liksom håller rent stilmässigt i generationer. Kläder som kan gå i arv, från syskon till syskon, till kusiner och vidare till kusinernas bästa kompis kompis. Och sedan tillbaka igen om det vankas fler barn. De här plaggen, ur kollektionen P O. P Cares (men också ur Polarns ordinarie sortiment), ska garanterat hålla sig snygga genom minst tre barns härj.

barn barnkläder ekologiska Polarn O. pyret hållbart mode vintage dockvagn kofta

Polarn O. Pyret får gärna börja göra dockvagnar också, för den här leken (när Majken bumpar ur bild och rakt in i en barnsäng med en duns om och om igen) var nämligen ytterst populär för alla inblandade.      barn barnkläder ekologiska Polarn O. pyret hållbart mode vintage klänning

Kollektionen P O.P Cares innehåller himla mycket fint som passar sommaren, som en beige ekologisk kofta som passar lika bra på sommaren som på hösten. Addera en prickig klänning i ekologisk bomull till och saken är vegetarisk biff . Hej sommar, nu kan du komma!

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så fint! Byxorna med knapp är ju geni!
    BTW, har ju märkt att du älskar Anne på Grönkulla, visst har du sett att det har kommit en ny Netflix-serie av böckerna? Så otroligt fin och väljord! Och ifall dina röjjare här ovan gillar djur så bloggade jag just om fem djurböcker för sådana i deras ålder 🙂

  2. Så söta och fina bilder. Blir så glad av din blogg tack söta.

  3. Fint! Textlänken verkar inte funka? Blir bara tillbakalänkad till dig

  4. Superfina kläder 🙂

Kommentera

Stäng meny