Efterlysning: Retro barnvagn/sittvagn/sulky

Hej kompisar!
Måndag morgon, uppstyrar-dag och med den en efterlysning. Jag letar just nu efter en gammal, fin sittvagn/sulky i retromodell.
Vi har ju en rutig sittvagn som är helt underbar, men vi behöver ju ytterligare en eftersom Bodil bara vill sitta upp numera (och inte kan köras runt i den gamla Mothercare-vagnen).
Till vardags rattar vi ju dubbelvagn, men ibland delar vi ju upp oss, tar ett barn var och då behöver vi ytterligare en barnvagn.
Har du en på lut?
Hojta!

Den fantastiska bilden nedan är lånad av smashing Madeleine.

barnvagn retro sittvagn sulky

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 16 kommentarer

 1. Jag gick med i en retrobarnvagnsgrupp på facebok när jag skulle sälja min mammas gamla 60-talsbarnvagn. Där kan du garanterat hitta prisvärda retrosulkys av alla de sorter, är nog bara att posta en efterlysning 🙂 Helt klart värt att bli medlem det bara för att scrolla igenom alla bilder och läsa om alla människor som lägger sådan energi på att renovera gamla barnvagnar. Ger en hopp om livet i det dystraste tider. Och då har jag inte ens barn, hehe. Retrovagn heter facebookgruppen. Lycka till!

  1. Tack för tips! Jag är med i gruppen sedan way back. Tänkte att jag skulle annonsera där om ingen här har någon barnvagn på lut. Men vill ju helst köpa en av någon läsare pga awesome people.

  1. Åh, vad fin den var!

 2. Attans att jag bor i Norrbotten! Har nämligen precis en sån sulky som ska iväg till röda korset inom kort. Håller tummarna för att du hittar en i Stockholm 🙂

  1. Är det sant? Kan inte du skicka bild på den? Kanske kan frakta hit den på något vis.
   Kram emma

   1. Visst! Fixar en bild imorgon!

 3. Det finns en grupp på fb för retrovagnar. Gör en efterlysning där vet ja! Gruppen heter Retrovagn. Hoppas du hittar en vagn. Jag har köpt både ligg- och sittvagn i gruppen och är jättenöjd 🙂

  1. Tack för tips! Jag är med i gruppen sedan way back. Tänkte att jag skulle annonsera där om ingen här har någon barnvagn på lut. Men vill ju helst köpa en av någon läsare pga awesome people.
   Kram emma

 4. Jag har en i senapsgult och vinrött. Så skön och nätt att ha att göra med! Tyvärr hoppade min yngsta i den så att sitsen sprack i sömmen 🙁 Men om du kan tänka dig att laga den är den er!

  1. Men åh, det lät ju hur fint som helst! Kan inte du skicka bild till sundh.emma@gmail.com.
   Vore underbart!

   1. Har letat igenom HELA källaren och kan inte hitta den någonstans. Ska leta på torpet också. Hur kan en vagn tappas bort? :,( Om det kommer fram mailar jag.

    1. Hahaha!

 5. Jag har en som ser nästan likadan ut som den på bilden. Bromsen är inte riktigt med dock men kan nog fixas :o)

  1. Åh, spännande! Om du ids (och vill sälja) får du gärna mejla en bild till sundh.emma@gmail.com =)

Kommentera

Stäng meny