Hej drömprojekt!

emma1

 

När jag var i Frankrike i oktober damp det ner ett mejl från Family living. Två frågor fanns i mejlet. Vill du vara på omslaget och vill du ha en egen tipssida i varje nummer?
Eh. Ja.
Jag satte brie:n i halsen, spillde ur champagnen och var snuddade vid tanken att slå upp fönstren mot den franska balkongen och sjunga ut min glädje till hela Belleville.
Jag är ju inte direkt någon graciös Grace Kelly, så det är ett under att Belleville blev osjunget denna kväll.
Men.
Vi kan väl säga som så här. Jag har jobbat på och med många tidningar och magasin, men Family living har varit lite av ett drömprojekt.
Numera kan du hitta min tipsiga sida i varje nummer av Family living.
Missa inte!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Vad intressant! Får investera i några sådana tidningar nu tror jag!

    Har en annan fundering, skulle inte du kunna tipsa om enkla vegetariska rätter som är en lätt övergång från ickevegetarisk mat? Försöker leta fram bra recept men som inte är allt för underliga, men det slutar nästan alltid i att det blir någon soppa baserad på grönsaker. Skulle vilja ha något där en del av ingredienserna ingår i ex.vis husmanskost, vill försöka börja med minst en dag vegetariskt i veckan utan att behöva köpa ingredienser som jag kanske sen bara slänger del för att det blev alldeles för konstigt för smaklökarna och dels för att dem inte ingår i så många recept.

    1. Hej Pernilla! Tips kommer, jag lovar. Så fort illamåendet är borta =) Kramar emma

  2. Vad kul, grattis! 😀

  3. Men grattis!!! Fantastiskt för både dig och oss som diggar dig! <3

  4. Det ser jag fram emot! Jag fick en prenumeration i julklapp

  5. Åååh så roligt för dig! Låter som ett super projekt. Grattis! 🙂

  6. Men gud så skoj. Stort grattis och verkligen ett superfint uppslag!

Kommentera

Stäng meny