Dr Johns prima festflugor

dr johns prima festflugor by emmas vintage

Alltså. Jag är så stolt. Nu är de nämligen klara. Doktor Johns prima festflugor som min man John har sytt. De är förpackade i pillerburk med ordination på etikett som jag har gjort … som den etikett-nörd jag är.

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Så otroligt fiffigt och fint!

 2. Hei kjære Emma.

  Jeg bor i Norge, og har dessverre ingen mulighet til å komme til hverken Stockholm, Midtsommarkransen eller Vintagefakriken denne sommeren. Vil det være mulig å kjøpe sløyfene på andre måter?

  Marita

 3. Åh så fint! blir en finfin examenspresent det där! 🙂

 4. vilken fantastisk förpackning! var förresten förbi vintagefabriken för första gången idag. så himla fint ni fått det!

 5. Fin fin alltså! Hur gör du etiketterna? Min sambo brygger eget öl och måste självklart ha en mästerlig etikett på sina flaskor, har du något tips?

 6. Jag är så grymt imponerad av din kreativitet och estetik Emma 🙂 Blir så glad ända in i benmärgen när jag ser dina fina grafiska lösningar! Du är så bra! Jag har läst förpackningsdesign och älskar verkligen roliga och innovativa lösningar! Kram/Emmelita

 7. Jag är så grymt imponerad av din kreativitet och estetik Emma 🙂 Blir så glad ända in i benmärgen när jag ser dina fina grafiska lösningar! Jag har läst förpackningsdesign och älskar verkligen roliga och innovativa lösningar! Kram/Emmelita

Kommentera

Stäng meny