Donald Trump och projekt TV-skåp

img_4204

Onsdagen den 9 november. Min lilla Bodil fyller fyra månader och samtidigt målas världens riktlinjer om.
Donald Trump ska lägga sin oberäknerliga hand över världspolitiken och jonglerar med kärnvapen, miljöpolitik och människors ekonomi som om det vore Candy crush.
Någon har blandat rackabajsknark i amerikanernas vatten, för ingen vettig, human människa kan väl till närmelsevis vilja ha en ledare som talar nedvärderande om kvinnor, bygga murar som om det vore 1940-tal, vill skapa kalabalik och har noll erfarenhet av politik. Som att låta grannens unge ta jobb på SAS för fyra år framåt.
Jag vill bara blunda.
Som grädde på denna felmåttade dessert så har det varit fullkomligt snökaos i Stockholm. Jag har plogat halva kransen med barnvagnen, tagit i med hela min kraft för att ta mig igenom snödrivor, konkat barn, svettats de tre trapporna upp till lägenheten samtidigt som  snöblöta skrikbarn glidit mig ur famnen.
Vi kan katalogisera bort denna dag bland traven med rövdagar.

Så undrar du, mitt i all denna textspya, varför i herrans namn har människan lagt upp en bild på ett skåp om hon ska jiddra om Trump? Jo, ibland ballar man ur serrö.
Men nu ska vi prata skåp.
Jag har nämligen målat om det gröna skåpet som stod inne i barnens rum förut. Nu är det grått och jag ska göra om det till – FANFAR – TV-skåp. Spännande va?
Jag har stört mig så länge på den där TV:n som står och fular sig, så nu ska den få flytta in i skåpet. Känns lite högtidligt också att “ta fram TV-apparaten”.
Men innan TV:n flyttar in så måste jag köpa lite MDF-skiva och lite annat skojs.
Så to be continued med detta projekt.

Tills dess fungerar skåpet som avlastning för tusen ramar och en världsstor bukett med brudslöja.

img_4216

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Ja, sjuk dag idag.. Bra med lite möbelfixarinspiration för att väga upp. Vilken är ncs-koden? Ser ut att vara fin gråfärg och ska själv måla om en möbel härhemma!

  1. Färgen heter “Lovikagrått och har koden NCS S 1500-N!

 2. TV-skåp, världens bästa grej för att gömma en ful TV men ändå kunna äga en. Jag var helt inne på att hitta ett skåp att förvara min i, men det slutade med att jag helt enkelt inte skaffade någon TV istället. Nu har jag och min sambo bott utan slötittande klockan 17-21 i två hela år, så himla skönt.

  1. Åh, bästa grejen ju! Ja, vi var tv-lösa innan Majken kom och det var verkligen grymt!

 3. Åh, jag behöver tips på hur man gör ett tv-skåp. Jag har ett as till tv (50 tum, makens val..) och vill gömma undan den i ett linneskåp 🙂

  1. Tips kommer! <3

 4. Det är botten med Trump. Men det löser sig. Vi millenials är ju vettiga och om vi bara kämpar på med att vara goda medmänniskor så blir det nog bra till slut.. Men tv-skåp du! Det är bra skit! Jag letade så att jag nästan slet mitt hår då vi har tv modell för stor, men sååå värt!

  1. Word.

 5. Har följt din blogg huuuuur länge som helst nu men är dålig på kommentera. Men ville bara säga att jag fullkompligt ÄLSKAR ditt sätt att skriva. Du är så härlig och jag hoppas att du bloggar i 100 år till 😀
  Kramar till lilla Bodil och Majken!

  1. ALLTSÅ GABRIELA! JAG ÄLSKAR DIG!

 6. Att skriva om ett skåp är ju betydligt mycket trevligare än att skriva om Trump. Allt är kanske på väg att gå åt helskotta, men det är svårt (åtminstone för mig) att fokusera på det, all negativitet och all oro är smärtsam, även om det är befogat… Är nyfiken på hur TV-skåpet blir, har funderat på att göra något liknande.

 7. Rackabajsknark, där har vi det. Spot on! Har verkligen undrat vad som gick snett… Huvva.

  Tv-skåp kommer bli superfint. De är ju inte så vackra de där tv-apparaterna dessvärre.

Kommentera

Stäng meny