DIY, life hacks och fixtips för en hållbar värld

Jag älskar ju som ni vet vintage, begagnat, ekologiskt och miljösmart.
Det var ur detta brinneri som den här bloggen växte fram för ungefär 100 000 år sedan, i viljan att leva snällare mot naturen, jorden, haven och framtiden. Viljan att sluta låna resurser som om jag tagit sms-lån, kunna unna mina barn ett kvälldopp i en icke-förorenad sjö och fatta tag i känslan av att göra något när jag verkligen har chansen.
Jag vill leva i en hållbar värld. Vara med och skapa den, för den finns banne mig inte. Än.

Så.
Därför är det en ära att numera ingå i The sustainable society, som har startats av Maria Soxbo på Husligheter. Tillsammans med 11 andra utvalda influensers (bland annat mina megainternet-crushar Isabelle McAllister och Evelinas ekologiska) kommer vi varje månad vältra oss i klimatsmart mat, DIY:a loss på miljösmart vis, youtube:a skiten ur våra bästa life hacks eller småfixtipsa tills internet applåderar.
Den 17:e varje månad kommer vi skapa, skriva eller tipsa under ett bestämt ämne, och ni får hemskt gärna haka på.

Tills dess, spana in alla mina fellow hållbarhetshjältar aka The sustainable society:ar.

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Åh så kul! Ser fram emot att fyllas av kunskap och inspo 🙂

 2. Vad bra och nödvändigt!

 3. Jätteviktigt och bra initiativ! Det finns så många bra hållbarhetsbloggare och det känns extra kul med ett nätverk där ni jobbar tydligare med frågan. Det är ju tveklöst den viktigaste frågan av alla. Det ska bli kul att följa!

  1. <3

 4. Superbra och superviktigt! Ser verkligen fram emot att läsa!

 5. Det ska bli roligt, intressant och inspirerande att följa detta. En av många saker som gör att jag fortsätter att följa din blogg (kommenterar dock sällan) efter flera år att att du är bra på att ta del av, även skapa nätverk och att dela med dig av dina erfarenheter.
  Ser framemot den 10:e.
  Kram

 6. men oj vad kul! känner genast att jag måste väcka liv i min sovande blogg för att också få vara med 🙂

  1. Ja! Väck liv och häng på!

Kommentera

Stäng meny