DIY: Ge gamla möbler och pinaler nytt liv

SAMARBETE-NYbeckers älskade kulörter

Det råder stora förändringar i det sundhianska hemmet just nu. Tapetrullar ligger på hög, målarburkar står huller om buller och gamla loppisfynd står på vänt att få ett nytt liv.

Som jag tidigare har berättat blir jag fullständigt okreativ när jag är gravid och eftersom jag typ varit konstant gravid i två år (med en liten lucka på sex månader), så kliar det lätt i fingrarna. Två års uppdämt pysselbehov ska ut.

Som ni vet så älskar jag tanken på återbruk, så istället för att köpa nytt så har jag gått loss med färg på den grundmålade spjälsängen, Majkens slitna köksstol med tuschfläckar och en ful trälåda som stod på randen till grovsoprummet (och som blev förvaring till Majkens leksaker). De har alla fått nytt liv med en lite färgstänk.

Nyanserna jag använde var lovikagrå, slipsten, skyfall och ängsblomma från Beckers. Vill ni se resultatet månne?
Inom kort kommer tre små filmer att rulla lite varstans där ni får följa förvandlingen. 
Och så får ni så klart kika in hemma hos mig!
Den första filmen finns redan att beskåda på Beckers instagram-konto

emmas_blogg_format

Emmasvintage.se i samarbete med Beckers.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vill jättegärna se mer! Ser verkligen ut som fantastiska nyanser du valde ut. Så nyfiken på resultatet!

Kommentera

Stäng meny