Din bästa klimat-wingman!

/reklam för egen verksamhet/

 

“Men forskarna är inte eniga”, “Kina är de som släpper ut mest – ansvaret borde ligga på dem”, “Vad spelar det för roll vad lilla jag gör?”, ”Vädret har förändrats i alla tider!”, “Om vi slutar shoppa stannar världen!”, “Varför ska allt läggas på individen när det företagen och politikerna som borde ta ansvar?!”, “Elbilar är inte speciellt bra de heller”, “Veganer äter soja, då skövlas regnskogen”. 

Du har väl inte missat “Men Kina då!? – 25 snabba klimat-svar-på-tal”? En klimat-wingman som är suverän att söka stöd i när klimatsnacket viner kallt om öronen.
Den här bakficke-vänliga boken – skriven av mig, Maria Soxbo och Johanna Nilsson – innehåller svar-på-tal med snabba fakta och tydliga källor. Boken ingår i kvartetten böcker i “Klimatasken – stora förändringar i litet format” som finns i min webbshop.

Slipa argumenten och gör skillnad i höst!
Och ja, jag är ju ingen Kardashian dirket, men skitsamma. Min röv har bästa ass-essoaren.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Superb jeansaccessoar ju! Jag har reserverat alla dina böcker på biblan (är en biblioteksläsare pga miljö och pengar men vill ju även stödja bokindustrin så det är lite av ett dilemma men man kan ju inte köpa alla böckrr man vill läsa. Dessa tänkte jag dock köpa i julklapp till några som behöver förstå att vi står på randen av en katastrof). Var lite kö men. Har så svårt att få läsro till annat än sånt här viktigt på riktigt. Så bra att ni gjort detta!!!

Kommentera

Stäng meny