Diadem.

diadem by emmas vintage

I går var jag på premiären av filmen “Oz the great and powerful” i 3D på Rigoletto i Stockholm. Underbara film alltså. Det var helt och fullt min smak och estetik. Den måste ni helt enkelt se när den kommer upp på bio på fredag.
Alla premiärbesökare fick en fin goodiebag och däri låg ett himla fint diadem. Jag har nog inte burit diadem sedan 1994, när jag liksom formade mitt gelékletade hår som en båge längst fram. Det var hett. Nu ger jag alltså diademet en ny chans. Vad tycks?

diadem hair by emmas vintage

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Du är så satans snygg kvinna! Och hemskt duktig på det du gör.

    Apropå hår så kom jag att tänka på ett make over-reportage i Vecko-Revyn för en himlans massa år sedan och om jag inte minns fel var du med och fick en brun, asymmetrisk frisyr (rätta mig om jag har fel!). Kan du inte berätta lite om det? Känns så långt ifrån din nuvarande look, men du klär nog i precis allt kan jag tänka mig 🙂

  2. I love it! Ny sommar-look kanske? 🙂

  3. Jag gillar diadem, och perfekt för dåliga hårdagar. jag köpte precis ett likande med stenar second hand från Miu Miu som jag är så glad för, det är magiskt eftersom det faktiskt inte ger huvudvärk efter två timmars bärande!

  4. Tänker bara på barndomen när jag tänker på diadem, men du ser ju sjukt tjusig ut i ditt ju!

  5. Du kler det veldig godt!

  6. Tycker det är finfint! Men som Amanda skrev ovan, man får lätt huvudvärk efter ett tag:(

Kommentera

Stäng meny