Det här är SÅ coolt!

I början av hösten skrev jag ett blogginlägg om att jag inte kommer flyga under 2019 och att jag stödjer kampanjen #flygfritt2019.
Om du inte har attend:at till eventet än, GÖR DET!
För här skapas historia!

Tidigare i veckan swischade tydligen min nuna förbi på självaste BBC som har uppmärksammat denna viktiga kampanj. Och ikväll är eder favorit-influencer (?) front-nuna på Euronews!
Fantastiska Maja – en av initiativtagarna till kampanjen – berättade att hon blivit kontaktat från världens alla hörn. Har blivit intervjuad av en fransk tidning, i24news från Israel och BBC Radio Scotland.
Det här är SÅ coolt.

Den som säger att det inte spelar någon roll om lilla jag slutar flyga eftersom alla andra kommer fortsätta flyga?
Kolla den här kampanjen. 
Den som säger att en individ inte kan göra något?
Kolla på Maja.
Den som säger att det inte spelar någon roll vad vi gör i lilla Sverige?
Kolla på Maja.

Sist men inte minst: Kolla denna mug shot, hahaha!

Ps. I stort sett alla mina flygningar i mitt liv har varit för nöjes skull, så det nöjet avsäger jag mig. När en förväntas flyga i jobbet eller har kära på flyglängds avstånd, då är det svårare så klart. Men så länge vi tänker på flygets påverkan och försöker resa smartare så är det ju en vinning för klimatet, right?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. nja, om man har sommarstuga på Gotland och måste inte resa långt i jobbet, då är det ju lätt och enkelt att avstå! Har inte heller behov av att flyga de kommande åren, så jag är också en hjälte, haha.

Kommentera

Stäng meny