Det går bra nu.

vintageparty by emmas vintage

Boken Vintageparty, som jag har skrivit tillsammans med Volang-LInda och Vintageprylar-Lollo, låg på 11:e plats av bäst säljande böcker på Bokus.se förra veckan. Av ALLA böcker! Peppen! Just nu ligger Vintageparty även på fjärde plats av bäst säljande böcker inom sitt segment.
Jag tror jag växte två centimeter av stolthet precis. Pust. Tänka sig va, vi som har slitit tills vi fått gråa hår – det var värt det!

Nu går det även att bläddra i Vintageparty på Bokus, så du kan få en tjuvkik! Spana in vettja. Om du följer länken nedan kan du bläddra och även förhandsboka Vintageparty till specialpris.

Följ den här Bokus-länken för att ta del av kampanjen. Ange kampanjkoden vintageparty i kassan för att ta del av det rabatterade priset. Erbjudandet gäller till och med den 26 mars 2013.
Hurra! Nu kör vi!

 

Loading Likes...

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Blir helt lycklig av smakprovet. Har precis hintat min mamma om att jag önskar mig den i födelsedagspresent (tror till och med hon beställer den JUST NU!). Är så pepp!

  1. Hahaha, vad härligt! Hoppas att du får ett riktigt fyrkantigt paket nu då. ♥ emma

 2. Så kul Emma! Tänkte inte beställa just nu, men efter man fick smakprov kunde jag bara inte motstå!!! Det lilla man har sätt ser såååå fint ut. Har precis illustrerat klart en bok som lanserar i april, så jag kan förstår hur EXCITED du måste vara (jätte jätte jätte). Ser fram emot att få hem din fina bok (och min också.) xo Kristina

  1. Men å så roligt! ♥ emma

 3. Va kul! 🙂

 4. Har beställt så nu längtar jag tills att jag kan ta på den!

  1. Åh, peppen! ♥ emma

 5. Alltså hurra för dig och för er!

 6. Fick en smärre hjärtattack när jag såg bilden på mig, liksom, det är ju jag i en bok!? Men alltså det ser helt fantastiskt ut verkligen! Ska bli så underbart kul att se resten!

  1. Alltså Lisen du helt underbart vacker i boken. Just saying. Kram emma

 7. Vad roligt och ambitiöst! Ser fram emot att läsa boken och njuta av bilderna! Lycka till.

 8. Beställde precis boken. Provläste lite av boken på bokus.com och fastnade direkt. Kram

Kommentera

Stäng meny