Det bästa med påsken och utflyktstips?

Hej på er och hoppas ni haft en härlig påskhelg!
Min påsk har pendlat mellan ytterligheterna. Totalt kaos, krismöten och trötthet och så jädra, himla, fantastiskt fint. Lätt bäst var turen till Skansen igår. Vill tillbaka dit i dag med, men gissar att det inte skulle bli samma fullträff. Men är sjukt sugen på utflykt i Stockholms-trakten. Några förslag?
Vad har du gjort i påsk?

skansen emmasvintage

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Jag brukar kolla in https://www.barnistan.se (som också finns som katalog och som app). Där kan man ställa in barnets ålder och vilken typ av aktivitet man är ute efter. Jag tycker att det är fiffigt.

  2. Å, perfekt läge att följa kommentarer och fråga dig om Stockholmstips! Vi ska till Sthlm med barnen nästa helg, de är 2,5 och 5 år. Vill göra roliga saker för barnen, som också uppskattas av oss vuxna (alltså går lekland och dylikt bort! ) Gärna ute om vädret är fint. Junibacken är spikat, och vi kommer bo centralt.

  3. Ta pendeltåget till Södertälje Centrum och promenera upp till Torekällberget. Som Skansen fast lite mindre, mysigare och helt gratis!

  4. jag har varit hemma och hälsat på i oskarshamn över påskhelgen. både så fint och så ångestfyllt. jag är verkligen klar med den staden.

  5. Tack för fin, ärlig å nyanserad blogg! Oh, tips är åk till Säby Gård i Barkarby, ta en fika i gamla fäbodshuset å strosa runt vid kolonilotterna, säg hej till hästarna eller gå på upptäcktsfärd med barnen i naturreservatet.

    Vi är på Gotland (oh förlåt om svid men ska inte hit något mer alls förrän i sommar å andra sidan å har inget eget härligt törp ;))

Kommentera

Stäng meny