Det är som Hawaii för hjärnan

 

Rabén & Sjögren har startat en himla fin grej, nämligen “Mellan raderna” som är en samlingsplats för bokälskare. Nu har Mellan raderna gjort en intervju med mig som ni kan lära här: Intervju med Emma Sundh

Där berättar av jag böcker jag tycker om,  vilken bokkaraktär jag helst skulle vilja vara, vilken författare jag helst skulle vilja träffa och så berättar jag vad som känns som Hawaii för hjärnan. Pillar in några rader om livet också, att det kan vara en stor hög med skit ibland. Medan det andra dagar kan känns som man vill spricka ut i en Charleston …

 

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Haha, läser också om hunger games just nu. Spenderade första delen av året med att släpa mig igenom nobelpristagare, så kände att jag behövde något lättläst där jag visste vad som skulle hända, så att jag slapp anstränga mig. Valet stod mellan dem och Jane Austen…

  2. Hågkomster ur ett dåligt minne heter Monicas biografi. Underbar att läsa, ännu bättre som ljudbok med söderslang, värmländska och små gnolade stycken. Läs! Skriven av henne själv i sammarbete med Tom Ahland

Kommentera

Stäng meny