Den populära parkasen!

blå parkas by emmas vintage

Oj, inboxen fylldes till bredden efter att jag lagt upp bilden på mig i denna luddiga, blå parkas förrigår. Vad är det för märke? Var är den köpt? Är den vintage? Går den att få tag i?
Nu ska ni få svar.
Jag har suktat efter en rejält vinterjacka att ha på mig mellan eleganta kappdagar. En parkas för Värmlands-skogen, pulkabacken, promenaderna eller när man vill mysa in i en luva i snöstormen.
Mina kriterier? Marinblå, ludd och luva.
Helst i ekologiskt material, producerad i Sverige och/eller vintage.
Efter mycket letande hittade jag den här parkasen från Twintip. Förvisso inte ekologisk (stort tyvärr), men bättre en parkas som jag tycker är smashing och använder, tänkte jag.
Finns i rostrött och grönt också.
blå parkas by emmas vintage

Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Fin jacka! Jag är, precis som du, gravid. En vecka efter dig. Och letar för fulla muggar efter en bra vinterjacka för en växande mage. Hur håller den jackan för magen när den blir ännu större?

  1. Grattis! Nja, skulle inte säga att den går igen sen faktiskt. Men ett tag till i alla fall.
   Varma hälsningar
   emma

 2. Vilken fin parkas! Jag är också gravid och behöver en jacka att växa i. Vilken stl tog du?

  1. Jag tog en M, men jag tror inte att den kommer gå igen de sista veckorna. Men jag ville ha en parkas som jag även kan använda sedan, så när den blir för trång får det bli kappa ett tag.
   Kram emma

 3. Hej Emma! Jackan är superduperfin, har letat efter just en sån! Måste bara passa på att fråga, är den så varm att den klarar även några minusgrader? Vill så gärna ha en jacka som är både fin och riktigt varm. Svår kombination:). Kram på dig!

  1. Hej! Ja, alltså det är ju ingen dunjacka, så det krävs nog en varm tröja under när det biter till.
   Kram emma

 4. Oh, den var ju riktigt stilig. Tror dock att jag avstår från köp och sparar till en Fjällräven Greenland vinterparkas, som jag har suktat efter ett tag. Har redan en vinterparkas som förhoppningsvis kommer att stå i många år, men lite färg och teddyfoder vore så underbart att alternera med. 🙂

Kommentera

Stäng meny