Den gosigaste katten i kommun

katt by emmas vintage

Det här mina damer och herrar är den gosigaste katten i kommun. Sockan har inte ens bott hos mig och John i en vecka och jag har redan fallt pladask.
Sockan sitter gärna i knät när jag jobbar och bloggar (exempelvis nu), stryker sig runt benen och har mjuka tassar som gärna klonar när det blir gosfest (men inte vasst, utan försiktigt och fint). John säger att han har V-ringat på sig hela tiden. Jag skulle nog snarare säga smoking. För detta är en sådan väluppfostrad och snäll katt.
Tänka sig va, att den dagen skulle komma, när jag satt här och skrev med en katt i knät. Som jag har längtat.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 10 kommentarer

  1. Vad härligt och vilket fantastiskt fint namn på en katt, Sockan!

  2. Jag förstår inte hur du/ni kunde vara utan katt så länge… Vi har två små underbara siameser som är underbart påträngande, pratsamma och uppmärksamhets sökande. Skulle inte kunna tänka mig en tillvaro utan katt. Er lille skatt verkar vara hel skön

  3. Åh så fin och gosig 🙂 Så fin päls! Han ser verkligen ut att må bra!

  4. Åh, mer kattbilder tack!

  5. For en drøm! Så fin han er!

  6. vad kul! vilken gullig kisse och vad speciellt mönster han har. själv har vi 8 katter för tillfället 😉

Kommentera

Stäng meny