Den dagen jag skriver en skönlitterär bok så skulle den handla om…

Hej svejs från sjukstugan. Det tjugonde uppdraget i decemberutmaningen (31 uppdrag som ni läsare gett mig – en för varje dag i december) innehåller en skönlitterär dröm.
Och jo, nog har jag sådana.
En stor dröm är att skriva och illustrera en barnbok (som jag har tjatat om i åratal) om inte allt för lång tid. En lite hemligare dröm är att jag tycker att det skulle vara fasansfullt roligt att snärja in mig i något riktigt härvigt deckartrassel.
Har du någon skönlitterär dröm? Berätta!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Jag har så många bok idéer. Barnböcker, lite äldre barn, deckare och böcker om min ångest, min anorexi, min värk och mitt destruktiva förhållande. Bubblar av idéer. Men dom kommer inte ut och ner på papper tyvärr. Kram

  2. Fantasyböcker. Jag har skrivit så många, böcker och noveller, som bara ligger på datorn och väntar på att jag någon gång ska våga ge dem till någon. Jag älskar att skriva men ju äldre jag blir, ju mer sällan hinner jag skriva.

    1. Men åh, vad spännande! Klart du ska våga ge dem till någon. Annars kanske du ångrar dig …

  3. Jag har så många skönlitterära drömmar, många påbörjade manus. Har tidigare publicerat två poesiböcker, men skulle vilja skriva antingen en mysig feelgoodroman, eller en nervkittlande rysare.

    1. Men vad spännande!

Kommentera

Stäng meny